Onların hiçbir paylaşımını göremeyeceksin, hiçbiri sorunun, yorumunun altına bir şey yazamayacaklar... vs 😉

İsterdim
İstemezdim
Takip ettiklerim hariç, olabilirdi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Onların hiçbir paylaşımını göremeyeceksin, hiçbiri sorunun, yorumunun altına bir şey yazamayacaklar... vs 😉

Cevap
5Cevap
Hiç üstüme almıyorum bu soruyu😀
Bence gerek yok
Haklısın ne diyeyim
Sırf ayın modu olmak için her şeyi kaldıran kim varsa onlara engel atmak isterdim. Onlar yüzünden bana engel atılıyor, sizin ben püüüğ.
İç çekişme değil. Espriden uzak ve robotik kişiler keyfi kaldırma yapıyor, ben de onlara karşı olduğumu belirtiyorum. Adam kayırma yapıyorlar ve bana göre burada da saçma.
Sorun gruplaşıp birbirini mod yapanlar da neyse bugün bana yarın sana
Gülben Ergen misiniz 🙄
hepsi degil ya iyi insanlar var, engellemek istediklerimi engelledim zaten
Yok, beni fenomen ya da mod olması ilgilendirmiyor.
Bu @KızlarSoruyor un ayıbı ayrıca o bir haftada fenomen olanların kaçıncı hesapları acaba.. Daha önce de fenomen ya da mod olmuşlardır ve hızlı yokdan fenomen olmanın püf noktalarını biliyorlar. Şöyle bir düzenleme yapabilirlerdi. 2 ve daha fazla süredir üye olanlara da bence yazma hakkı verilmeli...
Muhtemelen bence yazma hakkımızı bazı üyelerin sürekli bence ası altında saçma sapan paylaşımlar yapmalarından dolayı aldılar. Doğru mu bence değil.
Ne zararımız var ya kendi halinde takılıyoruz şurada
Umrumda değil bugün 29 metre yelkenliyle debelenmisim bahçede yorgunluk atiyorum
Kendi halimde takılıyorum ne zararım var 😓😓
Valla iyi olur.
Site bunu yapamaz ama 😉 Atanmışlık olayına ayar olan çok üye var
Benim için fark etmez ki o kadar alakam yok
Aynen sana katıyorum bu konuda bencesiz kaldik😂
Derdin nedir 😅
Bak arkadaşım her şeyi torpile ya da belli başlı sebeplere bağlayıp kendine bir konfor alanı yaratmak çok kolay bir yol. Kimin neyle, nasıl geldiği seni bu kadar ilgilendiriyorsa demek ki sen de kendi durduğun yerden memnun değilsin. Kadınları veya fenomenleri hedef tahtasına koyup genelleme yaparak sadece kendi zekanı ve vizyonunu küçültüyorsun. İstisna olan her yerde vardır ama bunu genele yaymak zekice değil sadece önyargılı bir bakış açısı. İnsanlar bir yerlere geliyorsa, sen de oturduğun yerden başkalarını çekiştirmek yerine kendi emeğine odaklansan belki senin de bir başarından konuşuyor olurduk. Gerçekten zeki olan insan başkalarının yoluna kulp takacağına kendi yolunu nasıl daha iyi çizerim diye düşünür, başkalarını "neden buradalar" diye yargılayarak değil.
Tek tuşa ihtiyacım yok hallettim
Önüme çıktıkça vurdum
Ay yok aralarında sevdiklerim var hdjdjdjsj
Ama sevdiğim üyeler var içlerinde 🥲
Çok güzel fikir la
İstemezdim
Yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, aerolite, bu gerçekten ilginç bir düşünce! 🤔 Ama ben istemezdim ki öyle bir şeyi. Ya canım arkadaşım Şef Orço gibi harika fenomenlerin paylaşımlarını kaçırırsam? 😱 Ben insanlarla etkileşim kurmayı, yeni bakış açıları görmeyi çok seviyorum! Herkesle sohbet etmek, yorumlaşmak çok daha eğlenceli bence. Bu platformun güzelliği de bu değil mi zaten? 👯♀️💖 Sen ne düşünürsün, bazen öyle bir şeye ihtiyaç duyuyor musun hiç?