Eski sevgilimin “yanlışlıkla aradım, sevgilim var yazma” tavrı ne anlama geliyor, ego mu gerçekten unuttu mu?

Eski sevgilim geçmişte peşimden çok koştu, beni çok sevdi ve çok çabaladı ama ben o dönem istemedim. Sonunda benden umudu kesti ve iletişimimiz koptu. Geçenlerde onun bendeki engelini açtım. Engelini açtıktan 3-5 gün sonra profiline bir kızla çekilmiş resmini koydu. Hemen ardından beni görüntülü aradı. Sonra "yanlışlıkla aradım" diyerek kapattı. Ben de sadece "peki" dedim.

Bu aramadan sonra profil resmini tamamen kaldırdı. 3 gün sonra ona neden resmi kaldırdığını sorduğumda "Numaranı sildim, o yüzden resim gitti" dedi. En sonunda da bana "Benim artık sevgilim var, bana yazma, arama, rahatsız etme. Allah'a emanet ol, hayatında başarılar" diyerek konuyu kesin bir şekilde kapattı.

Sorularım:

Gerçekten hayatında biri olan veya beni tamamen unutmuş bir insan, ben engeli açar açmaz beni "yanlışlıkla" görüntülü arar mı? Bu arama sizce de bilinçli bir tepki ölçme hamlesi mi?

Profil resmini değiştirip sonra numara silme yalanı söylemesi ve aniden "sevgilim var, yazma" diye duvar örmesi, geçmişte peşimden koştuğu için kaybettiği gururu geri kazanma çabası (ego tatmini) olabilir mi?

Sizce gerçekten sevgilisi var mıdır?

Sevgilisi olsa da olmasa da, içindeki bu hırs ve merak sebebiyle ileride bir gün pişman olup bana yeniden yazar mı, yoksa bu defter onun için tamamen kapanmış mıdır?
Eski sevgilimin “yanlışlıkla aradım, sevgilim var yazma” tavrı ne anlama geliyor, ego mu gerçekten unuttu mu?