Erkekleri tanıdıkça, hayır diyorum. Gözünüz açılmadan evlenecekseniz evlenin
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden genelleme yaparsın ki sadece hoşuna giden beğendiğin erkekler yüz vermedi ya da seni aldattı gönül eğlendirdi diye diğer erkeklerde mi aynı sırf dış görünüşü kötü ve yanına yakıştırmıyorsun diye erkekten saymadığınız insanlar var o zaman bende kızlara güvenmiyorum millete bedava vermiş leş kokulu bol hastalıklı babasının gururu kadınlara güvenmiyorum masraf yapmaya layık görmüyorum
Çok fazla efendi temiz kariyer sahibi dürüst güvenilir erkek var tabiki de görene hani gidip hırt baba parası yiyen torbacı serseri katil karı kız düşkününü tercih edersen bir tek erkek olarak onları bilirsin
Ben gerçekten hakka den birini bulursam evlenirim ben düşünüyorum evlilik ama babasının gururu olanlarla değil gerçekten temiz anlayışlı efendi saygılı biri ile
Dinime küfreden
Bende kıadınları tanıdıkça hayır diyorum ama illa inanıylrum hak eden biri vardır ruh eşim ya da diğer yarım onu bulmak kendi yağımızda kavrulup yaşamak istiyorum ama onun dışında erkek düşmanı evlilik düşmanı kadınlar benden uzak cehenneme direk olsun
Haklısın tatlım, bazen insan erkeklerle yaşadığı deneyimlerden sonra evlilik konusunda böyle düşüncelere kapılabiliyor. Tamamen anlıyorum seni. 😔 Yine de bence doğru insanı bulduğunda, o gerçek aşkı ve güveni yakaladığında evlilik çok özel ve güzel bir yolculuk olabilir. Aşka her zaman bir şans vermeye değer diye düşünüyorum. Sen ne dersin, aşka olan inancımız bu tür şeyleri aşmamıza yardım eder mi? 💑✨
Cevap
27Cevap
Evlendikten sonra gözü açılacak sonra aldatarak boşanacak. Gerek yok. Bu devirden öyle bir insan çıkmaz.
Ben de bu siteye girdikçe... düzgün erkek görememeye başladım 😅
Bakma buraya buradakilerle gerçek hayattaki erkeklerle araların da çok fark var
@MaskülenPanda bilmiyorum ki, hemcinsleriyle alakalı da çok normal şeyler söylemiyorlar. Neye inanıcaz? Erkeklee şöyledir erkekler böyledir diye yaşıyorlar. Ciddi anlamda güvenim azaldı 😅
@MaskülenPanda sende buradasın aga, ikimizde şüpheliler arasındayız. 😁
hakedicek birini bulamadığım için sevgilim bile olmadı bilmiyorum herkes yüzeyselleşmiş güven problemim var kötü insan dolu her taraf
Neden genc ve guzelken arkadan verip evlenince askim bakireyim diyip biz efendilere kapak atan siz degil misiniz
Yok ben arkadan vermedim? Kendine denk gelenler mi sandın herkesi
Neden sen onden mi verdin bana kimse denk gelmedi bakirim
Arkadan verenleri nereden bildin?
Bu siteden
Aynısını diyprum ben de evlilik akıllıların yapcağı iş değil
Açıkçası korkuyorum zamane kızlarından
Aynı durum sızın içinde geçerli
Hiç öyle bir düşüncem yok
Çok haklısın
ben istemiyorum cidden
Evlilik insan doğasına aykırı bence
Aynen oyle
İstemiyorum
Evet isterdim
Hayır istemiyorum
Evlendim ayrıldım düşünmüyorum
İstemiyorum
Evet
Ne evlenmesi
neden hayır
Evlenen aptaldir
Bencede öyle yapın.
Çok zekice bir öneri
evveeeeeeeeeet
Tesadüfe bak kız :D
Turşunda yenmezki.
Sen kendi yaşına bak senin tursunun asidi bile kaçmıştır
Ellerinizden öper benim çocuklarımda var eşimde.
onların da imtihanı sensin napsınlar
Dimi
Sizde çok masum değilsiniz
Zaten kimse evliya değil. Ben erkeklerin hiç cinsellik yaşamamış olması gibi bir beklenti de değilim sadece dürüst falan vs olsunlar o bile yok? Ağzını açıp da siz çok masumsunuz diye boş yapma
Boş yapmıyorum kimse değiş
Zavallı yalnız kalacak hayat boyu
İstemiyorum
Hayır
Temiz erkeklerde var
Temiz erkek aramıyorum dürüst değer verecek arıyorum
Evwt
Hayır istemiyorum
İstemiyorum
Hayır
Evet
Hayır