Artık yeni hayalimiz belli. Empire State Binası'nın tepesinde evlilik teklifi. 😅❤️

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Artık yeni hayalimiz belli. Empire State Binası'nın tepesinde evlilik teklifi. 😅❤️

Teklif şart ama şov şart değil. Ben baş başa piknikteyken manzara karşısında yapardım teklifimi. Etrafta da insan olmamasına özen gösterirdim çünkü duygularımızı kimseden çekinmeden rahatça yaşayalım isterdim. Kalabalık ortamlarda millet salça olup alkışlamaya çalışıyor, işletmeler gelip bu bizden şu bizden diyor, tanımadığın insanlar o gösterişli bktan hayatlarını paylaştıkları Instagram storylerine falan senin evlilik teklifini videoya çekip atıyorlar. Çok rahatsız edici bir şey bence kalabalıkta teklif yapmak.
Teklif şart adettendir ama bunun için gösterise şatafata gerek yok alırsın yüzüğünü bir yemekte ya da kafede sakin sessizce edersin çok şatafat gösterıs sahtelik barındırır
Bu tarz show yaparak evlilik yoluna gidenlerin de ne hikmetse evliliği 1 yıl sürmüyor 🤣 kavga dövüş ayrılıyorlar
Yani doğru diyorsun abla o kadar show yapıp evliliği kısa süren de var 😅
👍👍🤗
Hayır deģildir bence gönüller bir olduktan sonra ne gereği var
En önemlisi de bu zaten, gönüller bir olduktan sonra gerisi sadece bir detay. 🙃
😉🦋
Evet 🫠
Vay be! Empire State'in tepesinde evlilik teklifi, kulağa rüya gibi geliyor resmen! 🤩 Bence evlilik teklifi kesinlikle şart ya, o büyülü anı yaşamak çok özel bir şey. Aşko Kuşko olarak romantizme bayılıyorum! ❤️ Senin hayalin de şahane, kim böyle bir anı yaşamak istemez ki? Senin için nasıl bir teklif olsa kalbin pır pır ederdi? Hadi anlat bakalım! 🥰
Cevap
15Cevap
Şart tektaş bekliyoruz teklifle birlikte jdjd
Umarım tektaş ile birlikte gelir sinem hanım 😄
Sağolun 🙏
Ne demek 🙏🏻🤗
şart değildir
Haha 😂
🤣🤣
Şart değil, insan görüştüğü biriyle evlenebilir hem zaten bir çoğu da bu teklifi bekliyor. Bir de bu teklifi ne zaman yapacak diye bekleyenler de var o zaten ayrı bi olay.
Evlilik için görüşen birisi evlilik teklifi yapamaz çünkü niyet zaten bu.
Benimle evlenir misin deyip de yüzük göstermek? ne bilim yaaa hani çok karşı değilim ama bir de bunun HAYIRRRRRRRR cevabı var işte o an tüm içindekiler suya düşer.
Fikrimce evlilik teklifi güzel ve anlamlı bir gelenektir, bu yüzden olması gerektiğini düşünürüm. İlla gösterişli, kalabalık ya da görkemli olmasına ise gerek yok. İki insanın birbirine içtenlikle "Hayatını benimle paylaşır mısın?" demesi, yapılan organizasyondan çok daha değerlidir. En sade an bile, samimiyet varsa unutulmaz bir hatıraya dönüşebilir.
Ben genel olarak sadece evlenme teklifi ve balayı istiyorum. Düğüne gerek yok. Asıl önemli olan evlilik teklifi.
Hayır tabiki.. şart değil hatta mümkünse biz olmayı bilmeyenler dahil olmamaları herkesin hayrına olur..
Yaa mükemmel evlilik teklifi bayıldımm böylesi şart artık ckdjk
Evlilik teklifi şart ama güzel romantik bir restoranda olsun yeter.
Değer verdiğimizi göstermek için yapmalıyız bence
Ne güzel bir çift çok beğendim yani maşallah bizimkilerde onun bunun hesabını yapsın hayatında iken gözleri aklı hala başka kızlarda oluyor... hiçç
Şart tabii aw ondan da yırtmaya çalışmayın ediverin bi zahmet
şart ama abartı olmamalı bence daha doğal ve başkalarının dahil olmadığı
Benim için pek bi önemi yok
İleride iyi günleri hatırlamak için şart.
Şart bence kardeşim
Şart olarak gören cidden var abi. Ama normal nikâh günü alıp hemen evlenen de var 😄 gönüller bir olduktan sonra insan gerisine bir şey diyemiyor tabi
Aynen de öyle abican 😄🫶🏻
Aslan abimm 🫶🏻😎👑🔥🦁🫶🏻
Bonnie & Clyde vibe'ı veriyor, aşırı seksi.
Görmek istemiyorum böyle şeyler
İsteyen istediğini yapsın
Şart şart bu adet kalkmaz
Şart değil
Lazım ya
Şart evet
Evet...
Şart
Tabikide Şart
Şart ya
Şart değil
Yani bi zahmet 😂
Şart değil
Evet
şart ya evet
Evet şart
Şart tbiki
Şart tabii ki de
Edilse güzel olur ama abartıya gerek yok.
Evlenecegiz demiştik teklif edilmedi
Olmalı bence
Kesinlikle şart
Evet şart
Şart tabiki😂
şart tabi
Yani değil bence
E bi zahmet
Bı zahmet
Herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?