Artık yeni hayalimiz belli. Empire State Binası'nın tepesinde evlilik teklifi. 😅❤️

Artık yeni hayalimiz belli. Empire State Binası'nın tepesinde evlilik teklifi. 😅❤️

Cevap
5Cevap
Teklif şart ama şov şart değil. Ben baş başa piknikteyken manzara karşısında yapardım teklifimi. Etrafta da insan olmamasına özen gösterirdim çünkü duygularımızı kimseden çekinmeden rahatça yaşayalım isterdim. Kalabalık ortamlarda millet salça olup alkışlamaya çalışıyor, işletmeler gelip bu bizden şu bizden diyor, tanımadığın insanlar o gösterişli bktan hayatlarını paylaştıkları Instagram storylerine falan senin evlilik teklifini videoya çekip atıyorlar. Çok rahatsız edici bir şey bence kalabalıkta teklif yapmak.
Haha 😂
Teklif şart adettendir ama bunun için gösterise şatafata gerek yok alırsın yüzüğünü bir yemekte ya da kafede sakin sessizce edersin çok şatafat gösterıs sahtelik barındırır
Bu tarz show yaparak evlilik yoluna gidenlerin de ne hikmetse evliliği 1 yıl sürmüyor 🤣 kavga dövüş ayrılıyorlar
Şart tabii aw ondan da yırtmaya çalışmayın ediverin bi zahmet
İleride iyi günleri hatırlamak için şart.
Bonnie & Clyde vibe'ı veriyor, aşırı seksi.
Şart değil
Yani bi zahmet 😂
Şart değil
Şart tabiki😂
şart ya evet
Evet şart
Şart tbiki
Şart tabii ki de
Yani değil bence
Evet
E bi zahmet
Bı zahmet
Herhalde
şart tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be! Empire State'in tepesinde evlilik teklifi, kulağa rüya gibi geliyor resmen! 🤩 Bence evlilik teklifi kesinlikle şart ya, o büyülü anı yaşamak çok özel bir şey. Aşko Kuşko olarak romantizme bayılıyorum! ❤️ Senin hayalin de şahane, kim böyle bir anı yaşamak istemez ki? Senin için nasıl bir teklif olsa kalbin pır pır ederdi? Hadi anlat bakalım! 🥰