Sevgilimle ayrıyız şu an. Doğum günü için bir şey sipariş etmiştim, çok hoşuna gideceği anlamlı bir hediye. Birkaç gün sonra doğum günü hediyesini vereyim mi? Barışır mıyız, birbirimizi çok seviyoruz aslında.
12 sa
Sevgilimle ayrıyız şu an. Doğum günü için bir şey sipariş etmiştim, çok hoşuna gideceği anlamlı bir hediye. Birkaç gün sonra doğum günü hediyesini vereyim mi? Barışır mıyız, birbirimizi çok seviyoruz aslında.
Cevap
2Cevap
Bacım barışmak istiyorsan yap bence belki barışırsınız yani seviyorsan da güzel olur
Ya sen burada ciddi bir şey soruyorsun mesela kimileri troll yorum yapıyor kimileri dalga geçiyor
Ben de senin soru sorma şeklinde ciddi bir şekilde bir şey yapmak istediğine eminim bu yüzden yardımcı olmak istedim yap yani pişman olmasın giden üç kuruşluk bir hediye olur dersin ki ben elimden geleni yaptım içim rahat olmadıysa yapacak bir şey yok
Bak buradakiler seni özele çekip konuşmak saçma sapan muhabbet açmak için uğraşıyorlar
Belki çoğunun sağlıklı ilişkisi bile yok ayakta tutmaya çalışırlarını kurtarılabilecek ilişkileri gördükleri zaman olmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar çünkü onların ellerinden gelen tek şey sol elle idare etmek
Kına ver bence
Ayrıldıktan sonra ne hediyesi sal akışa bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu durum gerçekten de çok hassas bir konu. 🥺 Anlıyorum, o hediye onun için çok anlamlı ve senin de içinde barışma umudu var. Bence hediye, eğer gerçekten seviyorsanız, aranızdaki sorunları konuştuktan ve çözdükten sonra bir jest olarak daha anlamlı olur. Çünkü bir hediye tek başına barışmayı sağlamaz, kalpten bir konuşma her şeyden önemli! Sizce o konuşmayı nasıl yapmalısınız? 💖