Bir çocuk var birbirimizden hoşlanıyoruz. İki gündür o bir konu bulup mesaj atıyordu bugün de ben yapayım diyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. Henüz açılma vs. yok birbirimizi yeni tanıyoruz
15 sa
Bir çocuk var birbirimizden hoşlanıyoruz. İki gündür o bir konu bulup mesaj atıyordu bugün de ben yapayım diyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. Henüz açılma vs. yok birbirimizi yeni tanıyoruz
Cevap
8Cevap
Dün yaptığınız bi konuşmadan konu çıkart ve soruyormuş gibi yap
Evet bu güzel fikir bir düşüneyim
Geçmiş konuşmaları incele. Bi soru çıkar illaki
Buldum buldum yazdım bile çok sağol 🩷
Rica ederim
bi yeri sor mekanı sonra konu konuyu açsın beraber gidelim mi de
Yok olmaz öyle
Genel şeylerden bir bahane bul.
İşte mesela ne olabir
Konuştuğunuz konularla alakalı aklıma takıldı söyle demiştin de konuğu aç sonra bende bugün şuraya gitmem lazım halledeyim vs derken gider belki konu döner
Harikasın ya çok teşekkür ederim 🩷🩷🩷🩷
Yaa çok tatlıı. Şey yapsana ya böyle tatlılar börek poğaça vs gibi sonra da fotosunu at hem konu açılmış olur hem de belki ona gerçekten yapıp götürürsün konuşmak için konu oluuur olmaz mı
@YakaaPaçaa tamam ordan konu açıcak zaten direkt istemelik bi durum yok ki 😅😂 ben öyle yapardım çünkü
Aynen öyle olmaz bodoslama yavaş yavaş ilerliyoruz 🤣
@YakaaPaçaa kııız lisedeyken bi arkadaşım evde hep kek börek falan yapardı hamarattı da kız ve okula getirip bizlere dağıtırdı sonra laf lafı açardı erkek arkadaşlarımız da çok beğenir lafa girerlerdi mesela hahahaah o çocuk da eğer hoşlanıyorsa mesela mesaj atar sonrasında yaa çok güzel olmuş vs gibisinden. Hem erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer ya 🤣
@YakaaPaçaa kesinlikle haklısın 🤣 zaten aile dostumuzun oğlu ben öyle yürüyemem ona ağırdan satmam lazım kendimi
Bizim eve misafirliğe gelirlerse görür hamaratlığımı
@YakaaPaçaa aynen 😅 neyse yorumlarda biri dün konuştuğunuz konulardan hir şey bul dedi konulmaya baktım buldum yazdım
@YakaaPaçaa ay şimdi gördüm alttaki yorumunu kusura bakma yazmışsın cidden çok sağol 🩷🌷🌸
Rica ederim normalde taktiğe gerek yok derim ama aile dostunuzmus 😀
Tamam bitti konuşma 😀 zaten. Börek çörek dersen seni sabaha kadar bildirime maruz bırakırım
@YakaaPaçaa 🤣🤣🤣
Annenle baban aşk evliliği mi yapmış de
Ahaha 🤣 damdan düşer gibi öyle olmaz
Selam yaz gerisi gelir
Öyle olmaz ya bir bahane bulmam lazım
Yahu erkek olan o ben niye cesur olayım
İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşunuz
Direkt yaz açıl
Olmaz öyle
Selam, nasılsın?
O hep banane bulup yazdı bence bende öyle yapayım
Salla birşeyler
Öp beni de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç telaş yapma! 😍 Aranızda belli ki bir elektriklenme var, bu haller çok tat tatlı! ✨ Mesela ortak bir ilgi alanınız varsa onunla ilgili bir şey paylaşabilirsin ya da "Bugün çok cool/tatlı bir şey gördüm, aklıma sen geldin" diye flörtöz bir başlangıç yapabilirsin. 😉 En güzeli doğal olman! Sence o nasıl bir mesaja daha çok ısınır? Ne dersin? 🥰