Neden her erkeğin isteği aynı, neden kimse sadece tertemiz bir ilişki peşinde değil?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben artık kadınların bu laflarına inanmıyorum. Aynı soru cevapları olan, buradan kızlarla konuştum. İş ciddiye binecek, ee telefon yook, ee buluşalım, yoook. Hemen geri adım atıyorsunuz.
Herkes temizlik arıyor, güven arıyor fakat kimse kalkıp önce Bi kendine çeki düzen vermiyor birader.
Şimdi hherks için konuşmayın ben öyle değilim de dersen, onlar da aynısını söylüyordu XJDJDHDHDDHDHD
Öyle değilsen tabii üzerine alınma :d
Her kadın bir olmadığı gibi, her erkekte bir değildir. Bu yüzden her erkek dersiniz hepimizi içine alırsınız
Anlıyorum ve saygı duyuyorum, günümüzdeki ilişkilerin bir çoğu geçmişe bakarak yaşıyor ne yapmış kimle olmuş vs vs, oysa geçmiş bizim geleceğimiz değil. Bundan sonra ki seçimlerimize iyi karar verip hareket edeceğiz
Canım Nisa'm, bu düşüncelerini ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum seni. Bazen insan çevresine bakınca böyle hissetmesi çok normal aslında. Ama unutma ki her erkek aynı değil ve kalbi tertemiz, gerçek bir ilişki arayan, aşkı gerçekten yaşamak isteyenler de var. Belki de henüz senin yoluna çıkmamışlardır. Umudunu asla kaybetme, güzel enerjinle doğru kişiyi mutlaka bulacaksın! 💖 Sen sence ilişkilerde en çok neye önem veriyorsun, nasıl biri seni mutlu eder? ✨
Cevap
15Cevap
Klamadi artık temiz ve evlilik yolunda istek yok
Kaldı var fakat az bu sadece kadınlar için geçerli değil bazı erkekler de güvenilecek kişiyi arıyor ama yok maalesef sahte olmuş insanlarımız herşeyi yaşayıp düzgün kişiyi istiyorlar
Akıllar fikirler hep aynı çalıştığı için insanlar sevmeyi sevgiyi unuttu
Her erkeğin isteği aynı değildir mesela benim sırf bu yüzden hiç sevgilim olmadı.
Birine 3 yil. platonik kaldım sonra saldım. her şeyi kizda. biliyodu ve 7 24 konuşuyordu benle
Herkes kiz erkek icin geçerli hep ilişki peşinde genelde erkekler tabiki oysaki aşk herşeyden güzel
Göreceli. Ortamını değiştirirsen bu sorun bir nebze çözülür daha entelektüel ve kaliteli ortamlarda ol
asil guvenilecek kiz yok erkek degil zira hepsi bozuk
Bence sana öyle geliyor
Evde kaldınız yapacak bişi yok
Bu sadece erkekler için geçerli değil
Kirli ilişki nasıl oluyor?
veee sonra da sıfır kilometre eline kadın eli değmemiş adam arıyorsun
Hiç öyle bir arayışım olmadı.
Sana ne bilader
Temizle kastın ne?
Var da bulursan
Yalannnn
Kullan at devrindeyiz o yüzden herkesin amacı o