Sevgiliniz sizden borç istese verir misiniz, sıkışık durumda olsa geri ödeyeceğini söylese
18 sa
Cevap
28Cevap
Verirdim
Ama erkeklere yüklü miktarda borç veren kızları özellikle krediçekip verenleri anlamıyorum
Ben 8 verdim
Dün verdim
Uzun süreli bir ilişkimse ve beni kandırmadığına inanıyorsam veririm
Canım cicim ayları ilk 6 ay falan sanırım, bu zamanlar geçmişse, o zamandan sonra bile berabersek, bi analiz yapar sonra veririm. Körü körüne de vermem. Önce mantığımı devreye sokabilecek durumda olmam gerek, gerçekten ihtiyacı mı var yoksa tembelliğinden mi istiyor?
Bir işte çalışsa neye borcu varsa bankaya veya araca vs. ödeyemeyeceği bir miktar/taksit mi? Bunu düşünmem gerek, enayi yerine de kondurmam kendimi walla. Biz istesek türlü türlü lafı dolandırırlar. Erkek para mı ister derler, cebinde parası olmayan adam ilişki de yapmasın derler. Kısasa kısass.
Yoksa, vermem.
Kaldı ki ben ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadınla berabersem, bizim için yapacağımız birikimler dışında, para harcamaktan çekinmem, gözüme gelmez yani, bu kadar detaylı yazınca sanki "canımı al ama paramı alma" gibi bir anlam çıkabiliyor ama hayatta paraya hem en az hem en çok değer verenlerden birisiyim.
İş birikimse, harcamaları da kısarım. İş sevdiğimse ve birikimi etkilemiyorsa, son gaz açarım. Parayı yönetmek mesele, yönetemediğin para önce kendisini sonra seni tüketir.
Bir erkek kadından istiyorsa % 99 geri vermeyecek demektir
Sevgili olmasına gerek yok. Samimiyetine inandığım arkdaşım da istese imkan dahilinde yardım ederim
Erkek adam kadınının sahibidir. Para dahil her ihtiyacını karşılar. Kadında itaat eder. Bizde böyle
İmkanım neyse yaparaım
Veriyorumda geri vermiyor 500 bin vermişimdir belki 3 senede
Müsaitsen veririm tabi ki
Ne günlere kaldık lan 😂
Vermemelisin pişman olursun
e tabiiiki
Verirdim
Çok verdim
Veririm
Ona vermeyeceğizde kime vereceğiz
Veririm canimi ömrümü veririm
Borç vermem direk veririm borç ne sevgiliye
Veririm
Evet veririm
Destek olurdum
Veririm
Evet veririmm zaten onun icin calisiyom
Veririm
Param varsa verirdim
Veririm tabii ki
Verirdim
verilmez
guveniyorsam veririm
Veririm
Evet veririm para
Veririrm mutlaka
Hayır
Neden
Cilve lazım ilgi lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, tabii ki veririm! 💖 Sevgilim sonuçta, zor anında yanında olmaktan başka ne yapabilirim ki? Aşk dediğin iyi günde kötü günde beraber olmak demek değil mi? O benim için ne kadar değerliyse, ben de onun için o kadar destek olurum. Güven de çok önemli. Geri öder, ödemez hiç düşünmem bile, yeter ki o iyi olsun. 🤗 Sen ne düşünürsün bu konuda, sen verir miydin? 🤔💸