aşk hayatım sıfır kimse bana yazmıyor, ben mi erkeklere yazayım teker teker yani
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aşk hayatım sıfır kimse bana yazmıyor, ben mi erkeklere yazayım teker teker yani
Cevap
16Cevap
Deminki sorunda konuştuk bunu, sakin ol her şey olur zamanla
Abi siz dalga geciyonuz benle cidden
Zamanla bir halt olsa şimdiye kadar olurdu en az bir şey demi, sakin olunca da bi halt degismeyecek
Ne istiyon ne anlamadım ki istemekle olan bir şey değil bu şans biraz da aşkın nerde kimi nasıl bulacağını bilmiyor kimse bunun bir formülü yok olsa ben yaparım , hoşlandığı iyi biri gibi gördüğü kişilerle konuşup şansını deniyor herkes sadece olursa olur olmazsa da hayat devam ediyor diyoruz
Bir Allah'ın kulu bile istemiyo beni ben insan degil miyim anlamadım ki
Konuşmak isteyen bile yok sen ask diyorsun daha
Abartma , zaten bizle de sürekli konuşmak isteyen insanlar yağmıyor havadan sosyalleşmeden insanlarla sohbet kurmadan bunu bekleyemezsin , insanlar tanımadığı insanlara neden yürüsün, yürüyen abazalar var ama onlar da cinssellik için yürüyor yani
Kız olup da benim kadar yalnız olan ve talep görmeyen tek ben olabilirim bu sinirimi bozuyo ben kız değilim sanki
Ergenlikte olan tripler bunlar normalde yaşın küçük ya da hayata geriden geliyorsun galiba
Aynen kanka ergenim , inanmazsan inanma gercekten kimse istemiyo beni sirf kızım diye peşimizde bir suru kişi olmuyo
Birşeye inanmadım diyen olmadı da sen bir git kan ver sendeki tripsinojen tavan. d
Ne kadar mizahsorsun
Tabii ki her zaman öyledir
Sus
Okey
Yazma al başına ört
Erkekler sana yazacaktır...
Mutlu kal
Hesabin acik olsaydi coktan ben yazmistim ama hanimefendi ne istedigini bilemiyor galiba
Yazabilirsin ayıbı yok tercih meselesi ama ciddi olmak gerek
Gizliden çık bak kaç tane abaza yazıyor taktik versinler sana ahahah
Aman yazanlara da inanma
Yazan yok
Yaşın kaç daha dur
neler neler yaşayacaksın
Bu yaşıma kadar hiç bir şey yasamadiysam bundan sonra da aynı devam ediyor ve edicek iste hiçbir şey değişmeyecek ki 22 yasindayim
Aynen kanka çevremdeki insanlar 20. sevgilisini yapiyo nişanlanıyor evleniyo ben daha flort bile olmadım kimseyle, aniden her şey degisicek ne hikmetse
22nin nesi ufak iyi misin bu yaşta kimse istemiyo 30dan sonra hiç kimse istemez evde mi kaliyim
Olmuyo kanka hayal dünyandan cik
Kimse istemiyo beni, istediğim kadar ugrasiyim yok
Yoktan var nasıl olucak kanka çıkmıyor iste yok
Burdaki sapıklar umrumda degil
O kadar mı yokluktasın
Yaz ne olacak ki bir şey olmaz
Yazma, gülümse yeter
Mal misin kanka
Saçma bir şey yazılmadığı sürece kaba değilim emin ol
Ben kimse bana yazmiyo diyorum gulumse diyorsun şaka gibi
Hayır değilsin
Yani belli etmen lazim
Sen at bakim nolck
At nolcak
Cinselde mi istemiyorlar
Ne arıyorsun tam olarak
Değilsin
E kimse istemiyo beni
Kıyamam djdj öyle deme doğru kişi henüz denk gelmemiştir
Neden böyle sence?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok normal ama sakın enerjini düşürme! 💖 Aşk hayatı bazen inişli çıkışlı olabiliyor, hepimiz yaşıyoruz bunu. İlk adımı atmak tamamen sana kalmış bir şey, bunun hiçbir kuralı yok ki! İçinden geliyorsa neden olmasın, belki karşı taraf da senin enerjini bekliyordur, kim bilir? 🤩
Ama kendini asla zorlama, önemli olan senin içinden gelerek ve mutlu olarak flört etmen. Bazen ortamları değiştirip yeni insanlarla tanışmak da çok işe yarıyor! Sen sence ilk adımı atsan nasıl hissedersin? 😊