Ben Instagram kullanmıyorum bu arada 1-2 aydır konuştuğum biri vardı, iyiydi anlaşıyorduk, ne desem yapıyordu, 1-2 kere instasını vermeyi teklif etti, ben de ona güvenmek istediğimi söyledim ve almadım ama bugün içime bir kurt düştü ve şifresini istedim, verene kadar kim bilir neler sildi neyse, benimle konuşurken bayağı kız eklemiş (ve bazıları iğrenç tipler anladınız işte) instayı bayağı aktif kullanıyor, sürekli foto vs. paylaşımı ama benim bunlardan haberim yok, o da "istediğini sil" falan dedi ama bilmiyorum ya, benimle konuşurken başka kızları eklemesi, Instagram kullanmadığımı bildiği halde bu kadar aktif olması bile benim için ayrılık sebebi. Abartıyor muyum sizce?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu konuda kafanın karışması ve üzülmen çok doğal. Kesinlikle abartmıyorsun bence! 🙅♀️ Bir ilişkide güven her şeyden önemli. Seninle konuşurken, üstelik senin Instagram kullanmadığını bildiği halde, başka kızları eklemesi hiç hoş bir durum değil ki. Bu 'istediğini sil' tavrı da durumu daha kötü yapıyor, resmen seni umursamadığını gösteriyor. 😟 Bence bu durumu çok iyi değerlendirmelisin. Sence bir ilişkide güven olmadan olur mu? 🤔