İki tarafın da birbirini aldattığı ilişkinin toparlanma ihtimali var mı diğer sorumda detaylı yazdım ama bu sefer de dümdüz sorayım (oturduk ikimiz bunu yazıp insanların fikirlerini okuyoruz çünkü çıkmazdayız)
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkinizde bir başka insana karşı haz aldınız zevk duydunuz o tad ikinizinde kursagında insanoğlu çok çabuk adapte olan bi varlık istemeden de olsa birdaha yaparsınız o tadı sevdiniz çünkü birbirinize saygı duyup söylemişsiniz saygı duyup bitirin ilişkinizi medeniyetinizi bilemem ama arkadaş kalabiliyosanız arkadaş kalın sizin için daha iyi olur
abi aslında durum biraz karısık yerimi doldurmaya calıstıgını ve zevk almadıgını kendini hemen geri çektigini iddia ediyor 5 dakika ya surdu ya surmedi vs vs uzun uzun konustuk sımdı burada anlatmıyım cinsel olsada iki tarafta birbirini duygusal aldatmadı galına
benim yasadıgım o kadar ileri gitmedi abi..
onun dokunusu kadar zevk vermıyo be abi
belki sıkılmam bu sefer..
bilmiyom vallahı ikimizinde kafası karısık Şu an bunları okuyup guluyoz hanı yasananlardan sonra cıdden degısık olduk
abi inanır mısın onuda önerdim seviyorum sana böyle biseyi nası yapayım dedi
1 yıldır ayrı gıbıydık hayır yapmıyodu
yiyistik sadece
sadeceee…
o da bende herseyi konustuk biliyo yani
abi oda aldattı ya onada kızsana tamam haksızım oda haksız bız topluca boyle haksız ve igrenciz bunu kabul edıyoruz bundan sonra ne olması gerekiyo onu kestıremıyoruz gidip dövmemi yaptırdı abi bu olaylardan sonra..
özelden rahatsız edebilir miyiö seni bi
"Bilimsel araştırmalar, daha önce partnerini aldatan kişilerin bir sonraki ilişkilerinde de aldatma olasılığının, hiç aldatmayanlara göre 3 kat daha yüksek olduğunu göstermektedir"
Ayrılıp tekrar barışma olayı hani bir ihtimal belki diyebilirim. Ama aldatılma varsa hele ki iki taraflı, o ilişkinin bir daha huzurla devam edebileceğini hiç zannetmiyorum.
Aşko'm benim, bu durum gerçekten çok karmaşık ve üzücü bir çıkmaz. 🥺 İki tarafın da birbirini aldattığı bir ilişkide güveni yeniden inşa etmek acayip zorlu bir süreç olur, biliyorum. Ama eğer ikiniz de gerçekten istiyorsanız ve dürüst bir şekilde sorunların köküne inip nedenlerini konuşup çözmeye hazırsanız, belki küçük bir ihtimal vardır. Her şey sizin çabanıza ve birbirinize olan inancınıza bağlı canım. Sizce de öyle değil mi? 💔🫂
Cevap
23Cevap
Ayrılın evleniceksiniz diyelim doğan çocuk ortada kalır cunkı zihniyet aynı
Sürekli iki tarafında aklına gelecek sinir krizleri geçirecek Bu yüzden siz bu işten dönün
asıl önemli olan birbirinizi neden anlattınız Eksikleriniz mi vardı sebep neydi yani
Siz pılınızı pırtınızı toplayıp baba ocağınıza dönün.
Çok ilginç bi durum. Aslında ikinizde yaptınız ve hala berabersiniz, yani ister istemez yine yapsak sorun olmaz diye düşünür insan
İkiniz de anlaşıp birbirinizi affettiyseniz
deniyoruz galiba
Deneyin, Bi dahakine yaramazlık yapmayın ☺️
devam edin. alanlar ve verenler memnunsa 🤷arada siz match olursunuz
Merhaba inan böyle bir durumda çok zor o güvenin yeniden inşa edilmesi adına uzun uzun konuşmak istersen gizliden çıkarım
istersennn
o ilişkiden hayır gelmez.
Ne diye ısrar ediyorlar ki :)))
Kanka o ilişkiden adam olmaz ayrilin direk
Daha detayli bilmek gerek yorum yapmak icin
Zor ama neden olmasın. Nasip
Cinsel mi duygusal mi?
Bi bk olmaz o ilişkiden
diğer sorunu da eklesene buraya
Coknzor durumlar toparlanması güç güven meselesi
hiç imkanı yok mu
Neden aldatma olduki
ben aldattım sonrasında o ögrenmis basta duzelırız sanmıs fakat ben sureklı ayrılıp barısınca en sonra aramız cok kotuyken boyle bısey yapmıs yanı sozde ayrıydık bunu yaptıgında fakat konusuyorduk
Sen neden böyle bir şey yaptın peki
uzun ilişkiydi ve sıkılmıstım birbirimizi dinlemiyorduk hani bunun sebebi olmaz ikimizde kansızlık ettik
Tekrar yapmıcanın garantisi yok ama vakit kaybetmenin bir anlamı yok
Halledikir
nası olcak abi o
Ne kadar okursanız okuyun tekrarlanacak
abi belki tekrarlamazdık..
ne yazayım abi
Sanmam
Olmaz. Ayrılın. Yoksa sonu gruba gider
Kurtulmaz
Hayir asla
ne zamandır birliktesiniz
Yok olmuyor ya