Kadınlara karşı eskiden bağlanmazdım ama şimdi bir şeyler yaşayınca bağlanıyorum ve çok çabuk sıkılıyorlar hepsi mi aynı çıkar bekarı da duluda 🙄 başta çok ilgililer sonra ilgi sıfır.
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşlanmaktan hep yalnızlık istemiyorsunuz karşı tarafta bu fazla ilgiden boğuluyor olabilir biraz kendi halinde bırakman gerek sonra oda ilgi verir seviyorsa
Teşekkür ederim dediğin gibi kendine haline bırakayım en iyisi benden büyük yaşı sorun ettiğini söyledi ama bahane bence
Yaş sorun olabilir dediğiniz gibi bide bazı insanlar bazen böyle bunalır sürekli mıç mıça gelemezler siz onu bunalttiysaniz onuda söyleyemiyor olabilir
Ama ilgi göstermek istedim başta durmadan arardı şimdi ilgimi anladı ve ilk gece istersen unuturuz demiştim sonradan bana dediği gündüz buluşmak istemiyorsun gece istiyorsun beni üzdü demişti
E yanlış sizde gündüz de ilgi vericeksiniz sadece gece olmaz işte
Şimdi de yaş ayağı yapıyor bana
E sen sadece gece olgi verirsen böyle olur öküz
Geri nasıl kazancam bunu o kadar dil döktüm geç yazmaya başladı mesajı bile görmüyor
Taktik verirmisn
Açıkça konuş özür dile affederse ilgiyi gündüzde ver sadece gece yaparsan bida gelmez bu belkide
Gündüz meselesinden geçti şimdi yaş sorun diyor ısrarla kısacası hevesi bitti işte tekrar buluşalım dedim köye gittim hastayım dedi son mesajıma bile bakmıyor bekliyorum
Hastayken nasıl yazsin kendine gelince yazar sende ısrar et seviyorum felan fistan yaşın önemi yok geberiyorum felan de al gönlünüzü siz nerde tanıştınız
İnstada tanıştık aynı yerdeniz görüştük ilk gece birlikte olduk başlarda arardı şimdi ilgimin farkında teli açmıyor ayak yapıyor
Hastayım demişya hastayken hali yoktur açamaz iyi olunca yazar konuşursunuz
Buluşalım gündüz yazdım, yarın konsere gitcez iyiym dedi
Harika hangi şehirdesiniz
Bilecik
İyi konserler
Konser için değilde biz için şans dilesen daha iyidi🥲
Tabiki sizin içindide o şans
Teşekkür ederim
Rica ederim 🌸🌸
Canım benim, duygusal iniş çıkışların olduğunu görüyorum ve bu hisleri yaşamak gerçekten zorlayıcı olabilir. 🥺 Bazen hızlıca bağlanmamız, aslında derinlerde yatan bir bağ kurma isteğinden kaynaklanıyor olabilir. Karşındakilerin ilgisi azaldığında yaşadığın hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Bu durumla başa çıkmak için önce kendini anlamaya çalışmak ve ilişkilere daha yavaş başlamak harika bir adım olabilir! 💖 Sence bu hislerin arkasında başka neler yatıyor olabilir? 🤔
Bahane
Ayy, öyle mi düşünüyorsun, canım? 🥺 Anlıyorum seni.
Cevap
1Cevap
Başta kadınların beklentisi çok yüksek oluyor. her şey yaşandiktan sonra bakıyorlar ki karşı tarafı gözünde çok büyütmüşler. Aslnda beklentilerini hiçbir şekilde karşılamayan biri. Ve her şey yaşaninca pek bir gizemi kalmiyor. Göz de ki perde de kalkmış oluyor. Ama senin duygusal açlığin yüzünden istemeden bir bağımlılık oluşturuyorsun.
Evet tamda bu şuanki kadında öyle oldu ama bana eski ilgisini nasıl kazanırm tekrardan.. yaşı sorun ediyorum dedi birlikte olmamıza rağmen
Dedim ya işte. Perde kalktı. Araya mantık girdi. Zamana birakmalisin
Sorumluluklarim var filan dedi mantık konusu işte ama birlikte olduğumuzu unutalım dedi 😔
Aynısını yaşadim 😂 ne diyorsa yap
Ne diyorsa yap mı? Ben tekrar kazanmak istiyorum oni
Zamana birakmalisin. Ustelemek durumu tersine cevirmez
Haklısın üstüne gittikçe daha fazla uzaklaşabilir
İlişki istemediğini kibarca söylemiş. Bahanelerle reddetmiş. Fazlası gurursuzluğa girer. Eğer gerçekten bir uyum varsa aranızda zamanla tekrarlanabilir
Onlara bağımlı olman onları sıkıyor olabilir. Merkezinden ayrılma kendi merkezinden ayrılma yalnızlık ile barışık ol.
Öyle tabide yalnızlık Allah'a mahsus şu an ilişkim olan 3 günde söndü yaşı sorun ediyorum ayağı yaptı birlikte olduğumuz halde sence nasıl bana eskisi gibi olur
Siz çok hızlı gitmişsiniz bu da doyuma getiriyor merak kalmıyor bu kişi de mazerette var. Kendi duygusal boşluğunu iyileştir ve yeni bir ilişki kurmaya niyetlen ama hızlı yaşama hızlı bağlanma biraz gizemin mahremin olsun merak sınır alan açmak samimi olmak kadar önemli. Yavaşlamaya dikkat et.
Ben ona dedim çabuk buluşmayalm eski sevgilimi öyle kaybettim diye oda ısrar etti buluştuk aynı yerdeyiz diye gecesi birlikte olduk
Zaten dul biri en başında fotoğraf attı ev halini anladm niyetini birde erken buluşmak istemesi ama ben afedersin doyamadım bu çabuk sıkıldı yaşı bahane etti sorumlularım var diyor napsamda ilgisini kazansam bilmiyorum
Tekrar görüşmek istedim oralı olmadı ya hoşlandım senden farklı geldin dedim gülümsedi mesajı mi beğendi.. şimdi yazamıyorum iplemicek diye
Boş biriysen sıkılırlar
Nasıl boş mesela
Bağlanasın var demek ki
Evet te nasıl şuanki kişiye eskisi gibi ilgi vermesini sağlayabilirm
Sende iyi ölç tart öyle görüş
İkinci gece birlikte olduk işte dul
günahlarının bedelini çekiyorsun gibi
Ne günahı hayatımda tecavüz etmedim hırsızlık yapmadım birini bile bozmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?