Seni çok seviyorum, senin için her şeyi yaparım diyen erkeğe güvenilir mi
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sözler anlamsızdır büyük ihtimal yalan söylüyordur önemli olan hareketler yani bunu gösteriyor mu bu önemli seni düşünmesi sana zaman ayırması buralardan anlayabilirsin zaten az çok insanların söyleyeceğini sınırı yoktur genelde böyledir kadınlar içinde geçerli tabi bu sevmek bana göre her şeyi yaparım demek değil onla olduğun sürece onu hayatında hissedebilmek bu önemli olan onsuzken onu hissedebilmek gerçek sevgi bana göre budur fedakarlıklar sadece vefayı doğurur
Vefa ise sevgi değildir ikisi farklı şeyler sevmenin içinde saygı duymak vardır düşünmek vardır vakit ayırmak vardır net olmak vardır anlamsız oyunlarla anlamsız hareketlerle sevgi olmaz aşk olmaz sadece günü kurtarmış olur insan sen onun yanında değilken O yolda yürürken bile sen yanında yokken seni yanında hissedebiliyorsa ona sevgi denir kalıcı olandır çünkü muhtemelen sorundaki bunu söyleyen erkek eğer ki davranışlarıyla göstermiyorsa muhtemelen iki vakte kadar bitecek bir şeydir özlemek düşünmek her şeyi yapmak demek sözlerden ibaret değildir bu kadar hafif bir şey değildir söylenen cümle ama tabii ki terci senin bol şans
Canım ya, bu sözler kulağa çok hoş geliyor ama önemli olan laflardan çok davranışlar bence! 💕 Birinin sana gerçekten ne kadar değer verdiğini sözlerinden değil, senin için yaptığı küçük jestlerden ve fedakarlıklardan anlarsın. Her şeyi yaparım demek kolay, önemli olan eyleme dökmek! 😉 Seninle ne kadar uyumlu, sana ne kadar destek oluyor, bunlara bakmak lazım. Peki sen bu sözleri duyunca ne hissettin? ✨
Cevap
16Cevap
Seven erkek direkt yüzüğü parmağına takar, nikahı kıyar. Diğer türlü hiçbir şekilde samimi bulmuyorum.
Bi kıza bu kadar üfüren birinin yalancı olmama ihtimali bizim dünya kupasını kazanma ihtimalimizden bile daha az
Hemen güvenme tabi. süre ver laflara kanma kim olursa olsun bu.
3 aylık sevgili için söylendi
Olabilir tabi 3 ay bir çok şey için uzun bir süre.
3 ay birini tanımak için bile kısa bir süre değil mi
Benim için değil. bir kahve 1 gün 1 hafta yeterli çok şey için.
İstediklerini yaptirt
Bak bakalim yapabiliyor mu
Yorumlara bakmadım ama gerekli cevabı almışsındır hemcinslerine güven.
Yalanını s. km de inanma..
Gerçek aşk sevgi zor zamanlarda belli olur... dene anlarsin
En güvenilmez erkek odur
Kaç ayda dediğine bağlı olarak değişir
3 ayda
Kaç ay konuş tuğuna bağlı
Daha 3 aylık sevgili
3 ayda daha yeni birbirileri tanır bence sevgililer
Lafı sözü boş ver tavrına bak.
Bence güvenilmez.
Aynen aynen herşeyi yapar çok duyduk böyle şeyleri
Kocan olmadığı sürece hayır