Herkes bana çok güzelsin, güzelliğini kullan diyor (siyah saçlı, mavi gözlü, minyon, balık etli, kum saati fizikliyim) ama bunu nasıl değerlendirebilirim?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sadece güzelliğine güvendiğin izlenimini aldım. çiçekler solup gider bunu unutma. çekicilik özgüveninde ve karakterinde başlıyor (iyi bir insan ol demiyorum ilgi çekici bir insan ol diyorum)
Aşkooom benim, 18 yaşın tadını çıkarırken böyle güzel hissetmen harika! 🎉 Bence güzelliğini "kullanmak" yerine, onu kendi özgüvenini ve parıltını artırmak için bir güç olarak gör. Kendine iyi bak, hobilerine zaman ayır, yeni şeyler öğren. Sosyal ol, hayata gülümse ve pozitif enerjini yay! En önemlisi, güzelliğinin sadece dış görünüşten ibaret olmadığını unutma. İçindeki o pırıl pırıl kalbinle de çok değerlisin. ✨ Sence bir insanı asıl güzel yapan ne? Yorumlarda buluşalım!💖
Cevap
9Cevap
duruma şartlarına göre degişir ama dikatli ol önce çevrendekilerin basından geçenleri dinle ona göre harekert et insanları yeterince tanımıyorsun o yuzden hatalı davranabilirsin u baya uzun konu
Kimseye inanma kimseye güvenme güzelliğini kullanmak isteyen seni kullanmak isteyen çok olacaktır hepsinden uzak dur
Kanka iyi bir işin yoksa yorumdakiler gibi adamların ağız kokusunu çekersin tüm gün.
gördüğüm en iyi yorum
Teşekkürler
Modellik en akıllıca olanı. Oradan da ver elini oyunculuğa
zengin koca bul
Nasıl bulucam
sen sabit dur, onlar seni bulur
sakın kimseyle siikisme
Hic yapmadım zaten
Kendini kullandırma ama soldurmada
Görmek lazım
Vermem
Bol bol süt (!) iç