Kafama takıldı...
Bugün bir arkadaşla muhabbet ediyorduk. "Kadınlar korkmadıkları erkeği aldatır." dedi.
Sizce bu ne kadar doğru?
Sizce sadakati sağlayan şey korku mu, yoksa sevgi, saygı ve güven mi?
Kafama takıldı...
Bugün bir arkadaşla muhabbet ediyorduk. "Kadınlar korkmadıkları erkeği aldatır." dedi.
Sizce bu ne kadar doğru?
Sizce sadakati sağlayan şey korku mu, yoksa sevgi, saygı ve güven mi?
Cevap
3Cevap
Eşi öldükten sonra bir daha eline erkek eli değmeyen milyonlarca kadın var. Onlar neden korkuyorlar?
İnsanlar bir iki kötü deneyim yaşayıp dünya kendi etraflarında dönüyor zannediyorlar.
Çok farklı insanlar ve hayatlar var dışarıda. Arada bi at gözlüklerini çıkarıp bakmak lazım..
Milyonlarca biraz abartılı değil mi sence? Öyleyse kaç kişi tanıyorsun Ben düşünüyorum 3 kişi biri şüpheli:)
O kadar doğru demiş ki. İbrahim tatlısese hiçbir kadın yanlış yapamadı. Neden git bak videolara. Hepsi k öpek gibi korkuyordu. İbo tam aksine anlayışlı ılımlı bi karakter olsaydı aldatılıp tekmeyi yerdi. Ya da daha beter örnek vereyim. Ümitcan uygunun açtığı canlı yayınlara bakın. Sırf katil psikopat diye hayranlıklarını chat bölümünden yazan kızlar vardı ve hala da var bu tipler
Katılmıyorum kesinlikle eşimin bana etmediği eziyet kalmadı herseyu yaptı korktuğumdan mi hayır sadakatimden aldatmadim ama pişmanım keşke aldatsaydim
Boşandın mı peki:)
Hayır bosanmadim
Hani kendine itiraf edemezsen bile o kadar eziyet etti bana diyorsun illaki burunda payı vardır korku seni aldatmaya ya da boşanmaya engel yapmıştır
Ama kesinlikle tasvip etmiyoruz tabii ki şiddeti
Alakası yok hamile olduğum için ayrılmadım ama var benim de planlarım. Adamın biri 40 sene sonra intikam almış acele ettim demiş anlayacağın hepsinin zamanı var
Ben her zaman böyle kadınlardan birazcık tırsarım ha:) kinin hiçbir zaman unutmayan diri tutan.
Yakında haberlerde görürüz ya kocasını ellerini ayaklarını bağlayıp çükünü kesti
Kinimi unutturmuyor her gün yaptıkları ile öylesine çok seviyordum öylesine çok aşıktım ki deliler gibi ben hemsireyim o işçiydi evi ben gecindiriyorum resmen heo destek oldun her yönden cinsellik desen ne dese yaptım sonuç nefret ettirdi kendisinden
Ben aslında biraz erkek hakları savuncusu heteroseksüel bir erkeğin de ama böyle bir seven fedakarlık eden her türlü veren bu yanlış anlaşılmasın o anlamda değil yani kadını kaybeden bir erkek kadar aciz Ne olabilir ki diye düşünürüm. Bence bir erkek için bir kadına kendini onu adamış olması paha biçilemez bir şey. Onun canım diyelim. Sen içini rahatlatmak için hiçbir şey yapamazsan aldatırsın
İlk fırsatta aldatmak istiyorum inan bana o sevgimi nefrete dönüştürurken bana nasıl acimadiysa
Tam olarak dindirmez ama yüzüne baktıkça biraz hafiflettirir nereden biliyorsun diye sorma
Peki reel mi düşünüyorsun yoksa sanal boyut tamam
korku degil saygiyla alakali durum korktuklarinida aldatan kansizlar var
aldatmanin cinsiyeti yok karakter meselesi
Bence kaybetme korkusu olmayan herkes aldatıyor Bir de fırsatını bulan:)
kaybetme korkusu olanda aldatir firsati bulup aldatmayanda var ben sadik biriyim mesela ama kansiz o... cocuklari yuzunden sevgili bulunmaz durumda Şu an
Sevgili yapmayın zaten ya sevgili olaya sıkıntı:) direk nikah masası
hayir asla nikah masasina geciyorsun noluyor pislik gecmisi falan hersey ortaya cikiyor sonra gercek yuzu ortaya cikiyor biraz modernse bosaniyorsun degilse bosanamiyorsun
Sen çok taze bir şeyler yaşamışsın belli hala sıcacık haklısın:)
yok ben evlenmedim ama cok fazla tanidigim var bunu yasiyan sevgili konusundada evet tecrubem var yani
Sadık bir sevgili bulmak zor Bir de ciddi ilişki istiyorsan o daha çok zor
Beklentiniz fazla oluyor o yüzden çok üzülüyorsunuz
benim beklentim kalmadi kaderimde varsa karsima ciksin vallaha yoksa hic umudum. kalmadi
İzliyorum ya erkeğin de kızın da böyle duygularıyla oynanmış olanlarına
uzuluyorum demek istedin galiba alistik yani
İnsana verilen en güzel nimet bence alışmak ve unutmak yoksa nasıl dayanacaktık değil mi
korkuyla ilgisi yok
Peki ne alakası var
Kadınına bağlı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 🥰 Bu konu biraz hassas ama bence arkadaşının dediği hiç doğru değil. İlişkide sadakati korku değil, sadece ve sadece sevgi, saygı ve güven besler. Birini korktuğun için aldatmıyorsan, bu gerçek bir ilişki değil ki, aşk nerede kaldı? 💖 Ben bir aşk kadını olarak kesinlikle sevgiye inanırım. Sen ne düşünüyorsun, sence bir ilişkide en sağlam temel ne olmalı? 🤔