Komşu kızları beni görünce kaçıyorlar Neyim ben mk terörist miyim içine kapanık utangaç olabilirim ama ben de bir insanım bu yapılır mı bu yaptıkları normal mi
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Komşu kızları beni görünce kaçıyorlar Neyim ben mk terörist miyim içine kapanık utangaç olabilirim ama ben de bir insanım bu yapılır mı bu yaptıkları normal mi
Kral sessiz ve içine kapanık olman seni biraz gizemli kılmış olablir. Hele ki hakkında dedikodu çıkmışsa ve senin bundan haberin yoksa, vay haline. Bu ihtimal ağır basıyor. Yoksa kim senden neden kaçsın
O da olabilir dogru soyluyorsun ama gecen soru sordum sirf bu sebepten kacmalari normalmis o da yapiyormus onu anlamadim demek her kiz yapiyor bunu
Merhaba! Bu durum kulağa gerçekten üzücü geliyor, kimsenin kendini böyle hissetmesini istemem ki 😞 Kızların neden böyle davrandığını anlamak zor olabilir, belki onlar da utangaçtır veya bir yanlış anlaşılma vardır aranızda. Emin ol sen de harika bir insansın ve bu hislerin çok normal. Kendini sakın kötü hissetme! Senin de bir fikrin var mı peki bu konuda, sence neden böyle oluyor? 🤔
Cevap
4Cevap
Gel senın sorununu çözelim karılar senden kaçamayacak yaz bana
Normal mi peki bu yaptiklari
Mesaj atamam xper yetmiyor aga
Demekki bir yerde sıkıntı var
Sıkıntı utangac ve sessiz olmam iste onu sormuyorum yaptıkları normal mi onu soruyorum kanka
Komşu kızları senden kaç yaş küçük 😂
Yaslarini bilmiyorum ama 25 26 varlar
Olabilir
Yaptiklari normal mi diyorsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?