160 civarında, renkli gözlü, ehlisünnet itikatlı biri jsjzjz
4 sa
Cevap
6Cevap
La ben itakatı ilk defa duydum sen oylesini arıyon. İnşallah bulursun ne diyim.
Tuhhh bee
tüm maddelerde çok iyi gidiyordum, sünnetten kaybettim🤦🏻♀️
Yaşı unuttun jsjzjz
@wkertenkele Sünneti erkekler olmuyor mu yiaa :D
yaş kriteri göremedim🤔
@psychoparadıse aaaa oyle mi oluo ki😵😵
Afedersin Yaşı yazamamışım. 🙂
neyse olmasın bir daha😆🤣
Hay hay ablacım ne demek. Bidaha olmaz
ehlisünnete kadar umutluydum. ordan sonra ip koptu :D burasını sen islamı iarkadaşlık sitesi filanmı sanıyorsun :D
@wkertenkele tam senden bahsediyordu ama sünnet kısmı işi bozdu :D
Sağlık olsun 😅😅
O da sünnetsiz birini bulur belki
onun pek senin gibi KS de bir arayış içinde olduğunu sanmıyorum :) zira çok saçma.. hemde bu kriterlerle :)
Onu epeydir tanımıyorum.
Dediğin gibi arayış değil de vakit geçirmek için burada
@wkertenkele benimde yakın arkadaşım da konu o değil. burada sevgilimi aranır :D
hemde bu kriterlerle :D
Çok var bu sitede o tarifine uyan
Kimseyi kandirma dürüst ol ama bu siteden uzak dur ilişki yasayip da iyi sonuçlanan yok gibi bir sey
Sen bu kadar dindar biri olarak burada çok durma kendine zulmetme pırlanta çöpe konsa bir süre sonra çöp kokar
Burası da dışardaki hayattan pek bi farkı yok.
Sadece ne amaçla kullandığına bağlı
Bu şeytanın vesvesesidir bes yıldır burayı kullanıyorum dikkate alabilirsin bence dediklerimi
Güzel tavsiyeniz için teşekkür ediyorum. Umarım en kısa zamanda bırakırım burayı
Sorana katılıyorum dışarıda ehli sünnet takılanları da biliyoruz. HAngi bolge olduğunu soylemeyecem kuran hocaları ve ogrencileri kuran kayıtları için gitikleri muftülükteki memurlarla yatıyor her türlü fanteziyi yapıyorlar. Almanyadan Türkiye ye gorevli gelip kuran hocası kadınlar burada ateist agnostik memurlarla madde alkol her haltı yiyorlar. Burası dışarıdan pek farklı değil. Dışarıda muminden çok munafık var.
Sanal Sosyal ortam eş bulmak evlenmek gibi önemli bir konuda size yardımcı oluyormuş gibi görünür ama çok risklidir. İnsanlar sanal ortamda kendilerini istedikleri gibi vitrine sunarlar vs vs gibi daha çok şey var çevreden reel hayattan güvendiğiniz kişilerden aracılık beklemek daha güzel olmaz mı ki
@psychoparadıse Hayır Hayır ben asla kimsenin günahını alıp genele vurmak istemiyorum bir iki istisna genele vurulmaz vebaldir bu. Ama bu site yapısı gereği ahlaki bozulmaya çok fazla sebep oluyor biraz vakit geçirince anlarsınız
Evet böyle ciddi bi konuda sosyal medya çok yanıltıcı olabilir.
Reelde de nasip olmadı bulamadık. Burdan da şansımı denemek istedim
Allah kerimdir nasibin nerden çıkacağı bilinmez tabi göz aydınlığı bir eş nasip olsun inşallah
12 senedir sitedeyim ne demek istediğini anlıyorum. Ama ikinize de benden bir tavsiye. Dışarıda insanlar toplum dayatmaları aile baskısı vesaire şeylerle kendilerini gizliyor. Bu yüzden ki 10 senelik iişkiler bile evlendikten bir kaç sene sonra bitebiliyor. Ssanal ortam da en azından insanların gerçek yüzlerini görebiliyorsunuz. Genel olarak katılıyorum %5 düzgün ise %95 bozuk fakat gerçek hayatta farksız değil. Açıkçası saygısızlık etmek istemem ama gerek yaş gerek tecrübe itibariyle soyluyorum, insanların gerçeklerini bilseniz evinizden dışarı çıkıp tek birine selam vermezsiniz. İnsan seçmeyi bildikten sonra burdada dışarıda da daha isabetli atışlar yapabilirsiniz ama ondan da emin olamazsınız. Çünkü insanlar değişir zamanla değişir, şartlara gore değişir, karşısındakine gore değişir vs vs. Kusursuz insan aramaktansa size ve rabbine saygısı olan insanları seçin derim. İkinize de hayırlı günler dilerim.
Evet haklısınız.
Buranın böyle olduğunu bilmenize rağmen siz niye bırakmıyorsunuz burayı? Merakımı mazur görün
@psychoparadıse kusursuz hiçbirimiz değiliz ama belli sınırları oluyor iste insanın herkesin eş profili hayali farklı. Seçim yapmak kolay değil doğru kişiyi seçtim sanarsın ama kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz. Allah seçsin benim eşimi ben kendimde o yeteneği göremiyorum 😅
Hehehe Alalh hepimizin gonlune gore versin ne diyim :D
@psychoparadıse benim gönlüm dardır öyle cok güvenmiyorum gönlüme Allah kendi hazinesinden versin bana benim gönlümden daha güzelini versin 😄
Can sıkıntısı birde alışkanlık ya
Amin inşallah. Böyle 2 metre boyunda kumral bicepsli falan
Hahahah Allah aşkına görünüş değil ki mesele ben birini reddettim. iki. kere bin pişmanım kader hersey bir kıza denk düşersen kız istemese de ya da çekimser davransa da eril ol ve kıza güvende hissettir olur mu
Eğer kızın gerçekten bana uygun olduğunu düşündüysem emin ol kaybetmemek için elimden gelen her şeyi yaparım
Evlendi mi ki o? Geri dönmez mi sana
Kız istemese de öyle mi yaparsın
Şimdi kızın neden istemdiğine bağlı. Eğer gerçekten geçerli bi sebebi varsa zorla güzellik olmaz
Ama kafası karışıksa, işte tam tanımadıysa o zaman elimden geleni yaparım
Mesela uzağa gelmek istemiyor
Nasıl yani anlamadım?
Ailesinin yanında mı kalmak istiyor
Hem istersen soruyu beğen konuşalım seninle.
Senin için de uygunsa tabi
Sen renkli gözlü değilsen arama
Ne alaka var? Belki onun öyle bi kriteri yoktur
Ehli sünnet detayı yardı sjsjsjsj
Evlendirme dairesi mi bura 😅😅
Çok zor bir ihtimal
Bakacaz artık
Hakkında hayırlısı
Teşekkürler
ara ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooo, neden olmasın ki! 🤩 Aşk her yerde karşımıza çıkabilir, KızlarSoruyor da bunun için harika bir platform olabilir tabii! Burada o kadar farklı insan var ki, belki de ruh eşin bir tık ötede seni bekliyordur, kim bilir? 😉 Sen yeter ki kalbini aşka açmaya devam et. Peki senin için aşkta en önemli şey ne? Merak ettim! 🥰