Vietnam'da erkek boy ortalaması zaten 1.65 falanmış. Kız boy ortalaması 1.58. Ben 1.68 boyumla Vietnam'da evlenecek kız bulurum değil mi?
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vietnam'da erkek boy ortalaması zaten 1.65 falanmış. Kız boy ortalaması 1.58. Ben 1.68 boyumla Vietnam'da evlenecek kız bulurum değil mi?
Cevap
3Cevap
Kendini niye Vietnamla sınırlı tutuyorsun ki, yabancı ülkeden bir kız olsun istiyorsan Endonezya, Filipinler, Malezya, Tayland da olur. Vietnam'a gittim geldim ben, kadın - erkek ilişkisi hızı yeni kişileri tanıma durumu filan biraz yavaş.
Abi Türk kızları beni erkekten saymıyor. Sırf boyum kısa ve çelimsizim diye. Artık canıma tak dedi. Sanki ben istemezmiydim 1.90 boyumda iri yarı bir erkek olmayı.
Anladım. Ama kendini sadece Vietnamla sınırlı tutmak zorunda değilsin. Güneydoğuasyaya gitmiş, orada bir dönem yaşamış biri olarak söylüyorum.
Erkeğine hizmet etmekten yüksünmeyen fazla malda parada gözü olamayan kadınlar hangi ülkede genelde?
Her ülkede erkekten para isteyen kadınlar var. Para istemeyen kadınlar da var. Burada konuşurken sen dikkatli olacaksın. Konuştuklarından ne demek istediğini seçeceksin.
Abi bu işler aracısız olmuyor ki. Ama ama ön ayak olan aracı da seni dolandırmaya çalışmayacak senin gerçekten iyiliğini isteyecek. Bir ana gibi baba gibi yani
Aracı dediğin adamlar 3 - 5 bin Dolar istiyor. Evlenmek istiyorsan bürokrasi devlet işlerinden anlayan bir kadınla sevgili olup evleneceksin.
Ben Endonezya'dan evlendiren aracıları yenilerini eskilerini çok takip ettim. Yeni başlayanlar işlerin bir kısmını sana yaptırıyor, Endonezyalı eşini yönlendiriyorlar şöyle yap böyle yap diye filan. Onların verdiği danışmanlık hizmeti, seni bir yerlerde karşılama filan 1.000$'ı buluyor. Bence dürüst bir kadını bul, evliliği araştır de, 3 ayda araştırır ve nasıl yapılacağını çözer. Diğer evli Türklerle sen iletişime geçersin, eşin de Endonezyalı evli kadınlarla iletişime geçer, evlilik nasıl oluyor çözersin.
Ya abi Endonezyalı bir kadınla evlenen ve kadını Türkiye'ye getiren birini bulsam. O Endonezyalı kadının da çevresi mutlaka vardır aslında o kadın sana evlenecek kadın bulacak. Tabi parası neyse veririm. 3 bin dolar mı maksimum?
Açıkcası ben izlediğim videolardan ve orada 14 senedir evli olan tanıdığım Türklerden evlilik olaylarını biliyorum. İşin içinde dört dörtlük varım diyemem. 1.000$ yönlendirme gibi şeyleri yapar. 3.000 - 4.000$'a bence bulduğun Endonezyalı kadın için sizin işlerinizi yönetecek bir danışman bulabilirsiniz. Benim dediğim gibi 14 senedir Endonezya'da yaşayan bir tanıdığım var ama adam bana çok şey anlattı, çok konuştuk, tecrüneli de, bu işleri daha önce başkası için ücretsiz de yapmış yani evlenmek isteyen iki kişiyi evlendirmiş filan. Ama adamı yıllardır tanımadığım için dört dörtlük güveniyorum diyemem. Eğer dört dörtlük güvenseydim sana git görüş derdim. En iyisi kendin Endonezya'ya git ve kendin görüş. Bu işler uzaktan olmuyor.
Ahhahjkkkk hakkını helal et çok güldüm 🤣🤣🤣🤣🤣
Bende uzun bi kızım hollandayamı gitsem
168 erkeğe kimse bakmaz
evet ya böyle olmak benim hatam doğmadan önce genlerim böyle olsun istedim çünkü
Üzülme 145kızlar var
tamam işte boşuna mı vietnam diyorum orada zaten bütün kızlar aşırı kısa boylu
Sırf kız için mi yani
Burdaki kızlar bana sırf kısayım diye böcek muamelesi yapıyorlar.
Kız için bakkala bile gitmem la ben
Mantikli tasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bence kendine hiç böyle takılmamalısın canım ya! 😍 Aşk dediğin öyle boya posa bakmaz ki, kalpten kalbe giden bir yol o, değil mi? Senin 1.68 boyun bence gayet iyi, hiç takılma böyle şeylere. Hem Vietnam'a sırf bu yüzden taşınmak biraz ekstrem bir çözüm gibi sanki, ne dersin? 😂 Önemli olan seninle ruhu uyan birini bulman. Sen burada da bir sürü kalbi çalabilirsin, eminim! Bence aşkta boydan çok enerji ve uyum önemli, sen ne düşünüyorsun bu konuda? ✨