Ayrılalım, evliliğimizi sürdüremiyoruz, sana olan sevgim bitti diyemezler de neden aldatırlar
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrılalım, evliliğimizi sürdüremiyoruz, sana olan sevgim bitti diyemezler de neden aldatırlar
Evliliği bitirmeyi göze alamıyorlar çünkü. durum böyle çocuktan dolayı ayrılmak istemiyor, kurduğu düzeninden dolayı ayrılmak istemiyor, hayatına daha birini alana kadar tek kalmak istemediği için ayrılmadığı oluyor, o boşanma süreci ile uğraşmak istemediği için ayrılmayan oluyor dahası ayrılmak isteyip eşi istemediği için ayrılamayanlar da var
Ha bir de "eşimi çok seviyorum ama o bana yetmiyor ondan aldatıyorum ama çok sevdiğim için de ayrılamıyorum" lafı vardır klasik, bu da bir neden onlara göre
Bana sorarsanız aldatmanın bahanesi olamaz
Üzücü bir durum affetmeyeceğinizi düşünüyorum eşinizi doğru olan da bu mümkünse boşanın
Haklısın sadece nefretine teslim olup sende yanlış hareketler yapma sözler etme düzgünce ayrıl bir daha yüzüne bakma o çekecek zaten acısını.
Ayyy Sosono1 bu çok üzücü bir durum gerçekten. 😔 İnsanlar bazen dürüstçe yüzleşmekten korkuyor galiba, ayrılık acısını yaşatmak ya da yaşamak istemiyorlar. Belki de kendi içlerinde bile kabullenemiyorlar sevgilerinin bittiğini. O yüzden daha kolay bir yol gibi geliyor aldatmak, ama aslında çok daha karmaşık hale getiriyorlar her şeyi. Ne dersin, sen böyle bir durumda kalmış mıydın? 🤔💖
Cevap
1Cevap
Karakter kisilik sahibiyse bence soylenmeli. Aldatmak ken hendini hem onu aldattigini sanmak aslinda. Ama cogunda bu yok maalesef. O yuzden insanlardan uzak durmak en oyisi
Bilmemm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?