9 aydır bi ilişkim var çok güzel bi ilişki değildi en azından son 1 aydır çok iyi diyebileceğim bi düzeyde uzak ilişki bizimkisi. Benden önce bi kız vardı nişanlılarmış vs vs ama 9 ay boyunca bu kız bi şekilde karşıma çıktı ne ismen ne de yüz olarak tanımadığım biriydi ve bunların mesajlarını yakalıyorum çok absürt bi mesaj değil ama arkadaşı olduğunu ve bi nedenle araları bozuk olduğunu söyledi ama içime bi şüphe düştü. Ben de kuzeniyle konuşmalarına girdim ve sohbet aramasına kızın ismini yazdım yaptığım hoş değil biliyorum ama kötü hissettim bi şey var gibi kızın eski nişanlısı olduğunu gördüm kavga ettik vs geri düzeldi. 1 ay önce bi ayrılık yaşadık o sıra gene kızla ilgili bi muhabbet oldu ben gene yaptım aynısını kuzeninin sohbetinden kızın ismini yazdım ve yakın zamanda kuzenine nişanı özledim tarzı bi mesaj atıyo kuzeni de nişanlın mı diye sorduğunda başka kız mı var aq diye bi cevap veriyo. Kuzeni evli ve kuzeninden karısının o kızla arasını yapmasını istiyo ben bunları görüp arıyorum kendimde değildim çok kızmıştım gibi şeyler söylüyo ayrıldım ve o gün bilet aldı ertesi gün yanıma geldi abisi aradı o dönem çok kötüydü uyku bile uyumuyordu gibi. Ben de gelince barıştım ama sindiremiyorum biliyorum uzun oldu ama ne yapmalı sizce
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer