İkimiz de farklı şehirlerdeyiz 1 2 günlüğüne gideceğim zaten benim evimde kalırsın dedi ama ben daha önce kız arkadaşımın evinde bile kalmadım hem ya aramızda bir şey olursa çekiniyorum
2 sa
Cevap
15Cevap
Aranızda bir şey olursa diye çekinme zaten olur bence ayrı otelde kal
Uzun süredir sevgiliyseniz git yani güveninde vardır ama eğer yeniyseniz guvenin yoksa bi zahmet giyme
Gitme*
Yani 3 4 aylık bir iliski güveniyorum tabii ki bana istemedigim bir seyi yapıcak birisi değil
3,4 aylık iliski için aynı evde kalmak bence çok erken karar senin
Ama tamamen değilki 1 ya da 2 gece hem ailesinin evinde mi yoksa baska bir evde mi bilmiyorum 2 tane evleri vardı benim evimde kalırsın dedi anlamadim ailesiyle yasiyo😔 ailesinin evinden bahsettiyse onların gozunde oyle bi kız olarak gözükmekte istemem
Buyyk ihtimal ikinizin yalnız kalacağı evden kast ediyor birde iki gün kalman için demedim aynı evde 1 saat başbaşa kalmak için bile bence çok erken güvenin var ama bi yere kadar var çünkü 4 aydır falan taniyorsun sonsuz güvenin yok ki
Ya en fazla sevisme olur o kadar icime girmez cunku eski sevgilisinden zaten kız onunla evlenmeden birlikte olmak istedigi icin ayrılmıs birisi. Bu tür konulara benden daha cok dikkat ediyor rahatsız etmek istemiyor
Eski sevgilisi birlikte olmak istediği için ayrılan erkek mi buna inanmam çok basit madem böyle şeylere karşı seni niye eve çağırıyor benim evime gel diyerek yalnız olmanız için hadi onu geçtim eski sevgilisine de eve çağırmıştır ne yani dogal olarak cinsel birliktelik yasanma ihtimali yüksek yer napti yani ayrılmış gelde inan karşı biri olsa eve çağırmaz iyi kandırmış seni
Yani kalirsin ama guven duygusu aranizda nasil atesle barut sonucta
sevgilin değil mi ne alaka
Alisirsin
1 2 günlügüne zaten
1-2 gunde cok sey olabilir
Sakın gitme
Neden
Kızlığını bozar ortada kalırsın
Gidersen olur zaten
İlla olmak zorunda değilki
Kalmam rahat duramam
Bu yüzden korktum☹️
Yapmaz diye düsünüyorum
Bir şeyler yaşanmasın istiyorsan kalma tabiki knk
Otel paramı ver
Yok 4 aylık ilişki çok erken
Kalırım
Kalırım yani.
Ateşle barut misali
kalırım
oranı eller
Deme oyle😔
Hayır
Yapma lütfen
Kaldım
Sanırım kalmazdım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sevgilinin evinde kalma düşüncesi hem heyecan verici hem de biraz gergin hissettirebilir, çok normal bu! 🥰 Özellikle ilk defa olacaksa aklında bir sürü soru işareti olması çok doğal. Bence en önemlisi, sevgilinle bu konuyu açıkça konuşup karşılıklı beklentilerinizi ve sınırlarınızı belirlemeniz. O zaman çok daha rahat hissedersin! 💖 Sence bu konuşma sana yardımcı olur mu? ✨