Göbek bağını nereye gömmeli, annem daha gömmemiş 29 yaşındayım, okudum ama işim yok, bekarım
20 sa
Göbek bağını nereye gömmeli, annem daha gömmemiş 29 yaşındayım, okudum ama işim yok, bekarım
Cevap
3Cevap
Batıl tabi böyle şeyler ama bende ucundan inanıyorum senin göbek bağını neden evde bunca yıl bırakmışlar evden kopamazsın derler tabi başta da dedim batıl biz güzel şeylere odaklanalım bence kaymakamlık binasına veya bir siyasi parti binasına gömün 😁🌸
Hahahha chp binasına neden gömelim rjfjjfjf kaymakamlik anlarimdabfjffjd
Parti belirmedim ayrıca tüm partiler iyi durumda görev yapmak vs için
Valla batıl inanç ben inanmam ama Ankara çok büyük, nasıl bir hayalin olduğuna göre değişir
Bende inanmiyom ama evlendirme dairesinde gomsem evlenrmiyim jfjfjf
Hiçbir halt olmaz jshshshdhdj
Git müge anlı mıydı evlenme şeyi heralde ona katil jajajsjsjdjd
Hahajaja
Şeye göm şeye , Üçler düğün salonu var onun önündeki bahçeye göm😅🤣🤣
Hahahhaa kecioren de oturdumu nerden biliyon yaa
herşeyede batıl demeyin
Keçiören de oturduğunu bilmiyorum var ben keciörendeyim aklıma ilk orası geldi , herkes düğünü orada yapıyor 😅🤣
Hahahhaaha kuyubasndaoturuyom oraya gomem
Dibimde oturuyon
Kuyubaşında da hicbirsey yok ki en fazla pınar fizik tedaviye gömüp 60+ amcaları beklersin 😅🤣
Hajajajjaja yok ya şenlikteyim
Tamam
annen çok cahil biriymiş maalesef göbek bağını gömmediği için işsiz oldun bence annen bu konudan dolayı kızmangerekiyor.
Yok yaa calismakta gönlüm yok yaa
Kendi tercihim yaa
hayır göbek bağıyla alakası var ciddiyim
Ne alakası var yaa evlendirme dairsine konsa evlencemmi ya
çok alakası var işte annen cahil biriymiş sen de ayrı cahilsin analı kızlı cahil
şimdi git göbek bağını havalimanına göm pilot olursun 3-5 yıla inşalah
Ne cahili uni okudum ben sen ne anlatiyon ya
harvardda okuyan adamlar göbek bağını gömüyor öyle okuyor oğlum harvardda okuyan adam mı biliyo sen mi boş üni okumuş birisisn
Ya ne alaka göbek bağını çöpe atsam çöpçü mu olcam boş bi rituel o ya
evet zaten göbek bağını çöpe atan cahil köylü annelerin çocukları çöpçü oluyor anne de skine takmıyor çocuğnu ne olduğuyla ilgilenmiyor çünkü cahil köylü işte.
Yok yaa öyle bi inanış sacmaa ozaman bende büyü yaptirayimistedigim çocuk benle olsun oyle bisi mi var ya
büyüyle bu bir değil ki
bu eski türk geleneğidir şaman geleneğidir gerçektir cahil köylü kürtler bilmez anlamaz zaten
Ben evlendirme dairesine gomsem evlencem yani dhdjjfd
derdin evlenmekse göm
Seninkini nereye gömmslee
brnim ailem cahil oldugu için benimkini gömmediler
Ne okudun
Grafik tasarm
Girmek istediğin iş yerinin bahçesine göm
Aslinda çalışmakta gönlüm yok zengin koca için nereye gomsem
Zengin kocanın bahçesine
Bulursam bakalm
Bulayım mı ben
Yok bulurum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok eski ve tatlı bir gelenekmiş gerçekten! ✨ Ama bence en uğurlu yer, senin kalbinin ve inancının olduğu her yerdir. Ankara 'da nereye gömersen göm, önemli olan senin o enerjin ve içindeki umut! İş ve aşk için en güzeli, bol bol kendine inanmak ve fırsatların peşinden koşmak. 💪 Sen zaten çok değerlisin, her şeyin en güzeli seni bulacak, hiç merak etme! 🥰 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, başka gelenekler biliyor musun?
Hayirlisi olsn
Amin canım benim! 🙏 Kalpten katılıyorum, hepimiz için hayırlısı olsun! ❤️