Eski sevgilim bundan 2 ay önce bir anda ayrıldı. Beni sevdiğini iliklerime kadar hissediyordum, bu sebeple ayrılık kararını duymak beni şoka sokmuştu 1 yıllık bir ilişkiydi. İlişki sürecinde babasının kanser olduğunu öğrenmişti ve mesleki açıdan çok zor olan bir sınavdan kalmıştı tekrar tekrar hazırlanıyordu, psikolojik olarak kötüydü yani. Ayrılma esnasında bana sürekli ben senin için doğru kişi değilim falan dedi. Ayrıldıktan 2 ay sonra ben Instagram profilimi değiştirdim, fotoğrafta bir erkeğin kolu görünüyordu omzuma atılmış bir şekilde (dayım) ben bu fotoğrafı koyduktan sonra beni engelledi. Ona yazdım, neden böyle yaptığını sordum ve yeni sevgili yaptın falan dedi, ben de yanlış anlaşılmayı düzelttim fakat barışma olmadı. Ona hayatımda birinin olması umurunda mı diye sorduğumda illaki olacak ama şu an bunu bilmek veya duymak istemiyorum dedi. Bana yine doğru kişi olmadığını söyledi. Ona seni çok iyi tanıyorum, pişman olacağına eminim dedim, büyük ihtimalle olacağım dedi. Ya da seni çok seviyorum dediğimde deme şunu lütfen dedi direkt. Sizce bu erkek seviyor mudur? Bir duygusu var mıdır? Bir de ben bu yanlış anlaşılmayı düzelttikten 1 gün sonra engeli kaldırdı
Güncellemeler
16 gü
Bana yaşadığı stres sebebiyle her şeye karşı duyguları alınmış gibi hissettiğini söyledi. Duyguları alınmış birisi kıskanıp engel atar mıydu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer