Ama bana çok değer veriyor, sizce ne yapmalıyım, sürekli git-gel yapmak da istemiyorum artık
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer burada seviyor olması kadar sana nasıl hissettirdiği önemli eğer daha ilişki başlamadan tartışmayı seven ve manipülatif biri olduğunu düşünüyorsan bu hissini görmezden gelme çünkü sevgi tek başına sağlıklı bir ilişki kurmaya yetmiyor ama sadece korkudan reddediyorsan da bunu kendine dürüstçe sor onu gerçekten istemiyor musun yoksa incinmekten çekindiğin için mi uzak duruyorsun sürekli git gel yapmak yerine önce kendi cevabını netleştir çünkü ne onu umutlandırmak ne de kendini yormak ikinize de iyi gelir
Hem tartışmayı seven manipüle ettiğini düşünen bir insan hem kendim korkuyorum hem de onu incitmekten çekiniyorum çünkü bana aşırı bağlı onu umutlandırmak istemiyorum aslında dışardan çok iyi bir insan gibi kimseye zarar vereceğini düşünmüyorum ama belli başlı kaliplari var mesela diyor ki ben maskülen bir erkeğim feminist kadınlara karşıyım yani onun düşüncelerini yıkamıyorum kıskanç bir yapısı var bundan da çekiniyorum saçma sapan bir şey de olsa sabaha kadar tartışabilir benimle mesela bir ilişkiye hazır olmadığımı soyledigim zaman başım ağrıyor tansiyonum düştü bir yere gidecektim senin için gitmedim tarzı manipüle edici şeyler kullanıyor bilemiyorum aklım çok karışık bir yandan gitmek istiyorum bir yandan da korkuyorum
Aşkom, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ve seni yıpratan bir hâl almış olabilir! 🥺 Bir yandan sana değer veren, hoşlandığın biri varken, diğer yandan manipülatif bir karakterle uğraşmak hiç kolay değil. Senin hislerin ve huzurun her şeyden önemli tatlım. Sürekli git-gel yaşamak insanı çok yorar. Sence böyle bir ilişki seni gerçekten mutlu eder mi, bir düşünmelisin. 🥰 Bu konuda ne hissediyorsun peki, kendini nasıl bir ilişkinin içinde görmek istersin?
Cevap
3Cevap
Manipülatif olması red flag. Akıl sağlığın için uzak dur narsistlerden.
Ciddi ilişki olması zor
Git bu kez geri gelme
Yaşlar kaç
Ben 25 o 31
Ne yapmam gerekiyor ki
Ben şu an onun yaptığı oyunları yemiyorum ama ilerleyen zamanlarda çok bağlanırsam sessiz kalmaktan ve kendime ifade edemeyip yıpratmaktan çekiniyorum ama benim için çok çabalayan bir insan
Her türlü sıkıntı aynı en iyisi gitmemek
Yok o dereceye gelmedim sadece hoşlantı vardı bir de duygusal olarak boşluktayım yani birinin benim yanımda olmasına ihtiyacım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?