Flörtlerde saçma tripler ve ilişki dramlarından sıkıldım, doğru insanı nerede bulucaz?

Birinin sevebilme potansiyeli kendisiyle alakalı herkes de karşıdan adım bekliyor kısaca herkes boş. Potansiyel yok. O mesajı falan beklemeyin. Kafasında ne yazdı yazdı bitirdi bilemezsiniz. Kafasında yazıp yazıp bitiren de gitsin kumda oynasın. Yorma insanları. İnsanlar iyice deli oldu çıktı. Onun hareketinin arkasındaki gizli imalar vs o kadar boş ki şu ilişki dramları. Geçen aylarda bir tane yakından gördüm. Siz bunlara aylarca nasıl dayanıyorsunuz. Bende şans yok daha doğrusu doğru kitleyi nerede bulurum bilmiyorum. Saçma saçma hareketler olunca da bırakıyorum. İsterse 2 haftalık olsun isterse 3 ay sonra kendini göstersin. 3 ayı da siler atarım umurumda olmaz. Sigara içmeye gidecek de ben tutuyorum gibi tripler. Ben sigara sevmiyorum diye gidemiyor da. Bekledi bir de biliyor musunuz 2 haftalık hergele. Peşinden tıpış tıpış gitcem sigara içmesine ayakta dikilcem diye. Yapamam edemem diyor bir yandan bana bakıyor tepkimi ölçüyor. Yapma o zaman. Yapanı vardır illa bir yerde. Uzuuun yıllardır flörtlerden el ayak çekmiştim bir bakayım dedim de aman aman. Bunlar s*lak kız egoist erkek ilişkisiyle kafayı bozmuşlar

Flörtlerde saçma tripler ve ilişki dramlarından sıkıldım, doğru insanı nerede bulucaz?