Artık bana yazmıyor bütün gün nerede eski o nerede şimdiki.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık bana yazmıyor bütün gün nerede eski o nerede şimdiki.

Cevap
11Cevap
Gösterilen ilgisizlik ve vurdumduymazlık, saygısızlık ve slaklık onu gösteriyor.
Bari bi açıklama yapsın bu belirsizlik beni mahvetti aşkıydım herşeyiydim güya bir anda böyle oldu neye uğradığımı şaşırdım
Eskisi kadar yazmıyorsa merak etmiyorsa artık başkası vardır
Bir sakinleş bu kadar düşme üstüne bu ne çok ısrarcı konumun da görünüyorsun yapma böyle yazmıyorsa ilgilenmiyorsa sal gitsin elbet unutursun
Bari bi açıklama yapsın bu belirsizlik beni mahvetti aşkıydım herşeyiydim güya bir anda böyle oldu neye uğradığımı şaşırdım
Benimki de soğuk duruyordu anlamıştım kısa bir sure sonra da gerçekten ayrıldı, boş ver peşinden koşma değmez ilerde bu kadar üstüne düştüğün pişman bile olucaksın emin ol değmez kimseye
Sence bu ayrılmak mi istiyor
Anlattığına göre yuksek ihtimalle başkası da var ve onunla da iyi gidiyor sende işte elinin altında ol istiyor ne olur ne olmaz ayrılabilir de tabi ama belli yani biri var
şimdi bir şeyler söylerdim ama büyük konuşma yerine geçer ibretlik olurum susuyorum allah o beyni kullan diye verdi sana
sen çok toxic görünüyorsun
Haklı bir yorum
Bunu kime yaparsan yap cevap vermmez bu ne biçim darlama
Şans işte ya şöyle sahiplenen bir kadın için neler vermezdim ki:(
çocuk seni niye engellemiyor hala ven daraldım mk
Niyr engelkesin knk xllqkxkaksjxh
rahatsiz edicisin knk
sana cevap vermedim 25 dk bana niye cevap vermiyosun diye yazcagindan korktum mk
Hahahhahahahaha
Çok sağlam darlamışsın
Sen normal değilsin
Neden
Değersizleşmişsin
Nr alaka
Sallamıyor seni düşüncelerini hislerini CEP tesin
%200
Neden bu kadar eminsin
Erkek hissi
sağlıklı bir ilişki göremedim ben.
Oğlan ezikk
parayı ben alabilirim fazlaysa ya bana para lazım
Aldatıyor
Buna niyw yalca4iytib
Ne
Hemde en az 12😁
Abart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu konuşmaları görünce içim cız etti resmen! 🥺 Kendini bu kadar çaresiz hissetmene ve onun böyle ilgisiz kalmasına çok üzüldüm. İletişim kopukluğu ve belirsizlik insanı mahveder. Başkası var mı bilemeyiz ama ortada büyük bir iletişim sorunu olduğu kesin. Bence bu durumu açıkça konuşmanız şart, bu kadar kendini yormana değmez. Ne hissediyorsun şu an, anlatmak ister misin? 💕