Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Karşı cinsten gelen hangi hitap seni anında soğutur?
Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni en çok laubali hitaplar soğutur. Daha doğru düzgün tanımadan canım, aşkım, bebeğim gibi konuşulunca samimi değil, yapay geliyor. Ben hitapta bile biraz ölçü ve saygı ararım. Samimiyet zamanla oluşunca güzel, baştan fazla rahatlık bana itici geliyor.
Duruma bağlı sevgilimse saygısızca bir hitap etmediği sürece sıkıntı olmaz. Flörtüm ise sevgililikteki gibi öyle her hitabı yapamaz. Arkadaşımsa keza gene belli sınırları aşmamasını beklerim ama daha sosyal ortamda ilk kez denk gelmişizdir. Tanışmıyoruzdur. Gelip de aşkım bebeğim canım cicim gibi hitap ederse hoşuma gitmez bu durum ve direkt bunu söylerim de.
Tanımadığım veya samimiyetimin olmadığı birinden gelen "bebeğim" veya "tatlım" gibi aşırı samimi hitaplar beni anında uzaklaştırır çünkü bu hem saygı sınırlarını belirsizleştiriyor hem de yapay bir yakınlık kurma çabası gibi hissettiriyor daha net ve mesafeli bir başlangıç her zaman daha samimi gelir
Aniden soğuduğun birini asla sevmiyorsundur ve asla sevemiyiceksindir... Sevdiğin kişi ossursa soğumazsın ama sevmediğin kişi nefes alsa dahi rahatsız eder iffrit olursun. Tamamen karakterisizliğine bağlı ne kadar karaktersizseniz o kadar kolay soğursunuz.
Ayy Nickimyookmuş, bu soru tam benlik! 🤔 Biri bana "kızım" ya da "abla" dediği an bütün flört modum anında kapanıyor, buz gibi oluyorum resmen! 🥶 Yani ne bileyim, sanki bir anda 40 yaş yaşlanmışım gibi geliyor, bütün o enerji uçup gidiyor! 😅 O sıcak samimiyet nereye uçuyor öyle, dimi? Senin böyle kırmızı çizgilerin var mı peki aşkım? ❤️🔥
Cevap
84Cevap
Canım sözü bence ya çok samimiyetsiz geliyor 😂
ergen ve benden küçükler
DAYI kelimesini normal hayatta hiç sevmem. Dayı kelimesini genel olarak kıro ve kekolar söyler. Birde bunu bir kadından duymak gerçekten çok saçma oluyor. Zaten o kullanılan kelime ile bunu söyleyen kadının ruh halini ve karakterini anlıyorum. Burada denk gelirse direkt engeli basıyorum. Dışarıda "efendim, teyzem" diyorum. Eğer iş yerinde denk gelirsem "bana o kelimeyi kullanma. Kullanırsan bana selam bile verme" derim. Hala devam ederse, bunu kasıtlı yaptığını anlarım ve 3 üncü uyarıda kaldırır yere çarparım.
Beni tek bir hitap soğutmaz fakat sınırım ihlal edilirse "hitap vb" o zaman biter. Genellikle Kelimeler, güzellik ya da beden dili kolay kolay etkilemez beni. karaktere bakarım. Ermiş değilim fakat insanları karakter olarak analiz ettiğimde çoğu zaman yüzde 89 ila 95 oranında isabetli çıkar.
Yeterince tanışmadan kurulmaya çalışılan gereksiz samimiyet beni anında soğutur. Daha iki cümle konuşmuşuz; “aşko, cano, kanka, gülüm, paşam, koçum” diye hitap edilmesi bana doğal değil, yapay ve laubali geliyor. Samimiyet zamanla oluşur; hitaplarla zorla kurulmaya çalışılınca çekicilikten çok iticilik yaratıyor.
Birisi bana "Öküzcük" demişti. Gül gibi kızdı ama bu hitabı aşırı soğutuyordu. ne öküzlüğümü gördün aşkolsun, ayrıca cringe bir hitap diye dile getirmiştim ama sevdiği için söylüyormuşmuş. Öküzcük diye sevgi sözcüğü mü olur ıyhh yani.
Beni seviyorsa ve hakaret etmek gibi bir amacı yoksa sevdiğim kadın benim için istediği hitabı kullanabilir. Ben onu hitap konusunda kısıtlamam ilişkide eğlenmekde önemli her zaman aşkım cicim olmamalı diye düşünüyorum 😊
Çok aşko kuşko sözleri genelde sevmem. Yalnız tüm kız yorumlarının toplamı, hitap şekillerinin tamamını kapsıyor. Bu sorudaki cevapları baz alırsak muhtemelen sevgilimize bundan sonra hacı, birader falan diyeceğiz.
Ya bu kral, şampiyon vs saçma hitaplari kadınlar da kullanmaya başladı sjsj
şampiyon diyen de mi var
Ya valla ben sadece bu sitede rastladım evet böyle hitap edenler oluyor burada 😃
Ahahaha yani ben de öyle düşünüyorum biri yazarsa kral diye bxghvbmk
Hitap saygısızlık boyutunda olmadıktan sonra sıkıntı yok ama tutumu ofsayt ise o zaman sıkıntı.
Sadece karşı cins değil. İnsanların birbirine akrabaa, başkan, ortak gibi hitapların tamamı itici. Kürekle vurasım geliyor arada
Naber yaprak şeklinde konuşan erkekler aşırı itici geliyor. Bir de onun sonuna başını ekleyenleri de görüyorum. İğrenç !
Hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz kadınlar. Güzelime yavruma karıma bile çamur atan memnuniyetsiz yaratıklarsınız. Gündelik yaşamda merhametle güzel kızım diyip sevene bile nefret kusuyorsunuz. Hak etmiyorsunuz hiçbir şeyi
Güzellik, bebegim, Canim, asko, askim, hayatim, hepsi!
Bana sadece Helin desin. Sevgilim dahil sadece Helin - ismim yani
Helin nasılsın
Biz bir kelime ilemi bulduk askimizida bir kelime ile birakalim. Bunlark onusulur düzelir ihanet hakaret iftira olmasin yeterli.
Onu seviyorsam istediğini söylesin sadece erkeğe yakışan hitapları pek sevmem tertip, reis, hacı, koçum gibi gibi
güzel kızım annemmisin babammsıın kral hayırdır
İsmin sonuna eklenen cım, cim ekleri ve şekerim hitabeti.
Samimi olunmadan söylenen her hitap beni “ıyyy” eder zaten
Güzelim, yavrum eskiden severdim artık itici , aşkım, klişe.. Canımın içi çok güzel
Prensesim, karım, güzel kızım, vesaire şu an aklıma gelenler bunlar
Hitaptan ziyade emir vererek konuşması soğutur
Bana kuzum ve gülüm dendiği anda buz gibi oluyorum
Küfür etmediği sürece her hitaba tamamım. Hacı, kral gibi şeyler bile hoşuma gidiyor
Kadınların Hacı, reis, pampa gibi sözler etmesinden hiç haz etmiyorum.
Daha yeni tanışılıyor yavrum falan gibi samimiyet içeren şeyler söylerse ben gıcık olurum
Sevdiğim birinden gelen saygısız olmayan hiç bi hitaptan soğumam. Ama sevmediğim samimi olmadığım bi erkek gelip canım tatlım bebeğim derse gıcık olurum. Hayırdır beraber mi bot bağladık derim :D
Tatlım, kuzum, cicim 🤮
Bence insan birini sevince hiçbir hitap ona itici gelmiyordur ama sevmediğin kişi yok hiç çekilmiyor
Böyle erkeksi konuşmalar yapan kadınlar itici geliyor
Zaten buradaki kızların hepsi de sarayda büyümüş 😂
Kanka. Ciddi anlamda rahatsız oluyorum aşırı itici.
Üslupsuz konuşması gerçekten kendini bir şey zanneden çirkefler oluyor ya öyle
Hatun, manita, kızım. Çok itici ve kadını aşağılayan hitaplar.
Toprağım ver kardeş kelimelerinden nefret ediyorum özellikle kadınlardan duyunca
aşko kuşko hitaplar; bebişom aşkitom gibi ve güzel kızım en kötüsü
Güzel kızım olabilir de ben kıroyum galiba sevdiğim adamdan duyduğum her şey romantik gelir.
Böyle hakaret edince kendisini bir halt zanneden kızlardan soğuyorum.
Canım lafına ayar oluyorum canın çıksın diyesim geliyor
cins farketmez biri bana abi deyince açıp emekliliğime kaç yıl kaldı diye bakıyorum (39 yılım var)
Gülüm çok kıro geliyor. Bir de aşko kuşkolar
Aşko hitabı bütün hevesi öldürüyor
Aileme bana alay etmesiheo kusur aramasi
bebegim, yavrum. engel atarm direk
Güzel kızım 🤮
Prenses 🤮
Cimcime🤮
'Tatlım' aşırı itici bi kelime
Laubali hareketler ve saygısızlık
Bebeğim gibi hitaplar
Güzel kızım🤮🤢, cimcime ıyyyyy
Hitapları yüzünden birinden soğumam