Yabancı bir çocukla konuşuyorum 6 aydır. Türkiye'ye doğum günüm için geldi, Rolex alıp gelmiş yanına sevdiğim çikolata ve çiçekler. Korktum laaa, sonradan soğuk davranmaz umarım
1 sa
Yabancı bir çocukla konuşuyorum 6 aydır. Türkiye'ye doğum günüm için geldi, Rolex alıp gelmiş yanına sevdiğim çikolata ve çiçekler. Korktum laaa, sonradan soğuk davranmaz umarım
Cevap
1Cevap
Klasik olarak hediye almış gelmiş ilk buluşmada normalll seviyorsa
Sence türkiye parası ile düşünüyorum diyo mi çok geliyor bana
Rolex 4.000 eurodan başlayan bir saat yani onların ortalama 1.5 aylık maaşları belki 1 aylık yani
Türkiyedeki erkeğin sana 30 bin liraya hediye alması gibi bence çok normal
Aşırı bir abartılış değil
Anladım ne bilim çok geldi hjvvhb Amerika'lı
O zaman 1 ay bile etmez 10/15 günlük parasıyla alır 🤣🤣 o yüzden normal
Yanımdan ayrıkdıktan sonra da 10 bin dolar veriyordu almadım baya ısrar etti. O da mı hiçbir şey O'nun için hjvhvhv
🤣🤣 o ne iğrenç bişey 🤢🤢🤢 s@kmeye çalıştığım kıza uyguladığım tarife sfskdm
Hayır ben gittikten sonra ihtiyacın olur başka bir şey yanında bulunsun dedi de almadım parama hemen kondu olmasın diye. Biz o konuları konuştuk ben istemiyorum diye o da istemiyor ileri cinsellik
Çok tuhaff ve iğrenç bişey parayla sahip olunuğ güç gösteriyor gibi
Zaten bi ihtiyaç durumunda sevgilin anlar destek olur sorar eder para vermesi cidden itici 🤢
Almadım ki zaten
Alıp almaman önemli değil yapılan hareket hoş değil bence senin bileceğin şey sonuçta ben karışmamda
Bilmiyorum ya özünde iyi biri aslında iyi niyetle yapmıştır. Ama teşekkür ederim genede görüşlerin için
Rica ederimm 🙌 bilemem yani
Gozlemle
Nereli
Amerika nın bir eyaletinden bebiş
Normal ya bence bi de bak bizim Türkler cimri benim eski erkek arkadaşım isvicreli o da bana altın kolye felan almıştı bence bizimkiler cimri
Hediye diye mi almıştı niye aranız bozuldu
Evet hediye almıştı aramız sürekli bozuluyor
Niyeee. Benimki çok nahif ya yicem
Benim ki kibar öyle kötü huyu yok tanısalı 5 yıl oldu artık huylarımızı o kadar iyi biliyoruz ki bazen hala zıtlaştığımız şeyler oluyor o aslında görmezden geliyor aramız bozulmasın diye bi de biz sadece bir yıl sevgili kaldık 2022-2023 yılındaydı geçen hafta engelledim
Çok değişik bir yıl sevgili kalıp sonradan bu 26 yılına kadar genede konuştunuz mu? Ne diye ayrıldıktan sonra nasıl oldu konuşmalar
Tanıştığımızda ben yeni 20 yaşındaydım o zaman evlensek evlenir giderdim ama zamanla büyüdüm artık bırak başka ülkeyi başka şehirde bile yaşamam çünkü ailemi özlerim. Ben 2 yıl önce muhabbeti bitirdim her yerden engelledim ama sürekli ulaştı bana yalvardı aylarca sen istemesende isteyene kadar uğraşacağım dedi hayatımdan çıkmanı istemiyorum dedi baktı durmuyor konuştuk yine bi de bir rahatsızlık geçiriyordu ona üzülüyordu ben de o şekilde bırakmak da istemedim çünkü o da her kötü günümde benim yanımda oldu
Nereli bey abimiz?
Çiçeğim Amerika'nın bir eyaletinden
Onlar bu şekilde yetişiyorlar canım zaten.. Avrupa ve Amerika’daki erkekler love booming yapmıyor
Sana değer vermiş aksine. Aldığı hediye çok mu pahalıydı ki gerçi rolex diyorsun ya pahalı sayılabilecek seviyede
Ve Amerika’da doğum günleri bizden daha önemli şekilde özen vererek kutluyorlar. Evet rolex bir tık fazla olmuş ama seni çok seviyor belli ki. Verdiği değere bakılırsa yeterli
Bana pahalı geldi ona şaşırdım zaten ama biri yazmış onların 1 aylık maaş
Tabi. Ayrıca alçakgönüllü oluyorlar zaten bence sana değer vermiş
Güle güle kullan, doğum günün kutlu olsun
Evet yanımdan dönüşü eksiklerin olur almak istediğin bir şey olur deyip 10 bin dolar verdi ama almadım demesin param a kondu diye ama yalan yok eridim düşünmesine hhcjvckvhh
Kız sen kaçırma bunu hahaha ve kabul etmeyerek iyi yapmışsın paragöz zannederdi ama daha sonra ısrar ederse al derim sonra vermez
Çok teşekkür ederim benim bi kız arkadaşım bu erkek arkadaşım olduğundan beri soğuk idi bana. Şu para şeyini duyunca da knk veriyon herhalde dedi iftiracı. Sen ise daha tanımadan çok güzel yazıyorsun güzel kalpli balım maşaallah
Çünkü bir kadına daha doğrusu bir insana tanımadan bunları söylemek yanlış ve kaba. O sizin aranızdaki ilişki kimseyi ilgilendirmez. Kıskançlık öyle bir hastalık ki bu kadar seviyesizleştiriyor. Kendisine güvenen birisi başkalarının mutluluğuna sevinir zaten. Teşekkür ederim sende çok tatlı birisin
İnşalllah mutlu olursunuz ayrıca. Kimseyi dinlemeyin lütfen
Muahhh 🎀💖
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, anlıyorum bu durum seni biraz germiş olabilir. 😟 6 ayda bu kadar büyük jestler gelmesi insanı şaşırtır tabii ki! ✨ Lovebombing olup olmadığını anlamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var bence. Bu kadar hediye ve emek çok tatlı ama sonrasında tavırları tutarlı mı, sana karşı saygılı ve ilgili mi olacak, bunlara dikkat etmelisin. 👀 İlişkinin dengesi nasıl sence, sen de ona karşı benzer jestlerde bulunuyor musun? Konuşalım! 💕