Bence ilişkiler para ve yatak odaklı. Gerçekten sevmek sevilmek hayal oldu sanki 😇 #aşkilişkileri
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence ilişkiler para ve yatak odaklı. Gerçekten sevmek sevilmek hayal oldu sanki 😇 #aşkilişkileri
Yok bence, o kadar da değil. Bu site baya kafanızı bulandırmış. İnsanların iç dünyasını buraya yansıtması biraz insanların sınırının dışında. Bu sebeple, güven ve ilişkiye bakış acılar zedelenmiş.
Ama ben bu kadar karamsar bakmanız taraftarı değilim. Evet günümüzde zor ana imkansız değil.
Siteyle ilgili karar vermiyorum bu arada söyleyim 😂 dışarıdaki ilişkilerde yaşadığım ilişkilerde gördüklerim bunlar maalesef. Gerçek aşk gerçekten seven insan çok çok az
O kötü o zaman. Bu kadar kötü olabileceğine imkan vermiyorum normalde. Çünkü kadınlarımızın çoğu çalışıyor. Para ve diğeri, çıkar ilişkileri normal bir durum olmamalı. Bir adamı yüceltmek onun cebi olmamalı. Bu zamanda biraz yönelmiş olsa da insanlar bu tarz seçimlere, çevrem den dolayı karamsar bakmıyorum.
Umarım iyi insanlara denk gelirsiniz. Çıkarsız insanlara.
Çalışan ve kendi ayakları üstünde duran kadınlar ayrı ama biliyorsun ki çoğu kızımız okumayı ve çalışmayı çok istemiyor durum böyle olunca da sonuç buna geliyor
Orasını bilemicem. Haklılık payın da var ama. Çalışmaları da gerekmiyor, bu tarz seçimler için. Vardır büyük ihtimal senin hayatına öyle tip kişiler denk düşmüştür. Ama vardır çok meraklı olmayan kişiler de.
Hayatıma iyisi de geldi kötüsü de göre göre öğrendik tanıdım diyelim 😂
İyi madem 😀👍
Hocam, ne yazık ki birbirini tanımaktan ziyade beklentilerin bir an önce karşılanması üzerine kurulu yani derinlikten çok hıza ve tüketime dayalı bir sistem işliyor insanlar birini tanımak yerine kendi ihtiyaçlarına uyup uymadığına bakıyor ve uymadığı anda vazgeçmek çok kolaylaşıyor bu da ilişkileri birer "deneyim" haline getirip uzun vadeli bağların kurulmasını zorlaştırıyor
Çıkarlar amaçlar hedefler var bu sebepten yapay ve duygusuz..
Teşekkür ederim
Cinsellik artık günümüzde aşk diye bir şey yok
Selam MrConfused! Bu konuda böyle hissetmene üzüldüm canım, bazen insanlara bakınca haklı gibi gelebiliyor bu düşünce. 😞 Ama ben yine de gerçek aşkın, tutkunun ve kalpten bağ kurmanın hala var olduğuna inanıyorum! ✨ Flört etmeyi çok sevsem de, ilişkinin temelinde sevgi ve saygı olmazsa yürümez ki. Bence odak noktası hep o samimi bağ olmalı. 🥰 Sen ne arıyorsun bir ilişkide? 🤔
Cevap
7Cevap
para ve cinsellik
Söylediklerinize katılıyorum. Esas sorun gerçekten sevmek istememekte. İki güzel söz biraz ilgi göstereyim ondan faydalanayım. Nasıl olsa iş güç yok evlenmeye imkan yok. El alemin kızlarını kullanıp ortada bırakayım.
Ben çabuk sıkılıyorum ya 😃 benimle çılgın olması lazım o sevgiyi derinden hissetmem lazim, dengeyi sağlayan biri zirvesine yoksa bir kaç güne silerimm
Kadınlar erkeklerin parası peşinde
erkeklerde kadını nasıl yatağa atarım derdinde 😂
Kimse kendini kandırmasın lütfen 😂
Ben tek kadına odaklanıyorum. Başka kişiler yok. Amaa sevgim azalır nefret edersem silerim. Yoluna bakarım kimse bağlayamaz
cikar iliskisine dönmüş gibi ; birileri maddiyat birileri de cinsellik pesinde, ask mesk hikaye
Cinsellik ve para.. Sevgi, aşk bunlara paravan olarak kullanılıyor.
Aşk kaldı da sanki bide odak noktası varmış 😂
Var var hala var
Evet cidden öyle oldu
Yazık ettiler
popo meme para satatü
Tamamen cinsellik.
Cinsellik, özellikle de erkeklerde
Dış görünüş ve maddiyat
Normal bir ilişki yok ki direkt
Anlamı da kalmadı artık zaten
Aynen öyle
Cinsellik. d