Hesabını kapattı ama WhatsApp profil resmi herkese açık, engelimi kaldırmış. Sizce ona yazayım mı
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Yaz ne olacak sanki
Olaylar bildiğin gibi değil para meselasi var ortada ,1 ay içinde benden 3 defa para istedi
Para isteyen erkekten olmaz borç vermedin umarım
8000 istedi geçiştirdim ama geri vericem dedi bana sonra 3 bin istedi verdim , ertesi gün bana iban at sana geri vereyim lazım olur dedi, yok kalsın dedim istemedim geri , buluşacaktık ve buluşmamıza birkaç gün kala instagram hesabını dondurdu , seninle alakası yok dedi ve bana buluşmayı erteleyelim dedi, ben onun çalıştığı şehre gidecektim ve uçak biletlerimi iptal etmek durumunda kaldım, ikimizde aynı memleketliyiz, bende başka bir şehirde çalışıyorum, öğrendimki meğersem memlekete gitmiş olay bu sence kim haklı yazayım mı , bana erteleyelim demişti ama olay bu
Yazma bide para atma adama mk
Sence beni kullandı mı her zaman yazardı bana
Cinsellik aldı mı hiç
Hayır hiç cinsellik yaşamadık , evlenelim diyordu ikimizde aynı ilçede doğup büyümüşüz , o kadar üzgünüm ki
Pek kullanmış sayılmaz ama maddi zarara uğratıyor seni dikkat et
Yok maddi zarara da uğramadım geri gönderdi 3 bin tl yi ama neden hesabını kapattı ve neden buluşmamıza bir kaç gün kala ablamın yanına Antalya’ya gidicem dediği halde Ankara’ya gitti neden anlamadım sence
Başkaları vardır
Bana hayatımda biri yok ama umarım olur hayırlısı diyorum demişti sonra ben seninle yapamam yaparım dersem haksızlık olur demişti, saygısızsın demişti, ben öğretmenim başka yerde kadrolu olarak görev yapıyorum ve memlekete geleceğim hafta komple hesabını kapattı yine , ama whatsaptan profil resmi açık görünüyor herkese durum bu işte , yani sence düzenli ciddi bir ilişkisi mi var başkasıyla
Başkası var bence net
Peki madem başkası vardı o zaman neden benimle 1 ay boyunca konuştu o zaman neden bana sürekli evlenelim dedi ve neden ben uzun süre böyle biriyle konuşmamıştım dedi neden
Seni elde edince soğudu sanırım
Buluşmadık bile , elde etmek bu mu oluyor bir defa dahi buluşmadık sadece konuştuk , bana yazın bendesin bemimlesin artık , yazın memleketi unut diyordu , evlenelim diyordu cidden ne değişti anlamadım, sence hesabını kapatıp whatsap profil resmini herkese açmasının bana bir yeşil ışık anlamı var mı
Yaw hayır başkası var neyi anlamıyorsun seni isteseydi para istemezdi zaten yaz bana mesajdan
Allaha havale ediyorum sence bu başkası memleketten mi yoksa kendi çalıştığı yerden mi
Güzelim ben nereden bileyim
Allaha havale ediyorum onu peki sence tahminine göre bana yazar mı
Sıkılırsa sana yazabilir
O zamanda ben olmam
Olmaz zaten hayatım değmez sen ne diye bunla konuştun ki zaten olduğun yerde erkek yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, bu durum biraz kafanı karıştırmış belli ki! 🤔 Mesaj atıp atmamak tamamen senin elinde, bu senin kararın. Ama engelini kaldırması ve profil resminin açık olması bir işaret olabilir. Belki de bir şans vermek istersin? Minik bir selam bile her şeyi başlatabilir. 😉 Ne dersin, içine sinen ne? ✨