Bir insan çok seviyorsa da aldatabiliyor. Evli veya sevgilisi olanlardan bahsediyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadâkat var tabi. Biz sadece internette olan biten olumsuz olayları görüyoruz çünkü internette en çok dönen şeyler ya gösteriş uğruna yapılan hayatlar ya da olumsuz olayların haber yapılması. Buda insanlarda artık ortalık bozuldu algısı yarattı. Var hala sadâkatini koruyan iyi insanlar.
Canım benim, bu çok düşündürücü bir konu aslında! 🤔 Ben şahsen sadakatin hala var olduğuna inanıyorum. Tabii ki insanlar çok sevdiklerinde bile hatalar yapabiliyor veya farklı tercihlerde bulunabiliyorlar, bu da işleri biraz karıştırıyor. Ama bence sadakat, bir ilişkiyi ve o kişiyi ne kadar sahiplendiğinle ilgili bir seçim. Gerçekten değer verenler bence bu değeri sonuna kadar taşıyor. Sen ne düşünüyorsun, sadakat senin için ne ifade ediyor? ✨💖
Cevap
10Cevap
burada evli bir kadın seks konuşmak ister misin diye bir teklif yapıyorsa çok zor ihtimal kalmamıştır, ya da tükenmek üzeredir..
Sadece kadın için değil cinseyet ayrımı gibi anlaşılmasını istemem erkekler daha da sakat bu konuda..
İki tarafta kötü
Eşini niye aldatıyorsun diyorum, eşimi çok seviyorum ama buna da ihtiyacım var diyor, al sana sadakat…
He ihtiyaçtan herkes aldatsın kafaya bak
Bu sitede yorumları oku çoğu kişinin özeli ortada çok basit bir şekilde..
Eksik yanları varsa, aldatma tam da bu sebeplerden başlıyor
Sadakat farkli sey sevgi ike alakasi yok saygi ile alaksi var
Sevende aldatır diyorsun
Sevende altadir sevmeyen de ama kendisine karisina veya sevgilusine saygisi olan bu cinsiyet fark etmez saygisi olan hic kimse boyle asagilik duruma kendini dusurmez
Düşürmeyen kalmamış bir noktada saygıda bitiyor demek ki
Saygi bittikten sonra zaten sevgi tek basina hiv birseydir
Sadakat kaldı ama geçmişi temiz kimse kalmadı nasıl evlenecez bilmiyorum
Cidden öyle etrafımı görünce bende aşırı soğudum
Benimde geçmişim pek temiz değil ama kızlarda cidden berbat nasıl olacak bilmiyorum
Var tabı sadakat sayesınde millet bulduğunu goturuyor😂😂😂
Var elbette ama çok az maalesef
Atlattığını bile aldatıyor
Tek gerçek bu.
Bende kaldı başkası beni ilgilendirmez.
Kalmadi bence
Sakatat vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?