Aylarca peşinden koşan, ısrarla reddettiğin ve artık rahatsız olduğun, arkadaş olarak gördüğün ve eskiden yakın arkadaş olduğun o kızı özledin mi?
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aylarca peşinden koşan, ısrarla reddettiğin ve artık rahatsız olduğun, arkadaş olarak gördüğün ve eskiden yakın arkadaş olduğun o kızı özledin mi?
İnsan bir dönem çok yakın olduğu birini hayatından çıkardığında son zamanlarda yaşanan o yorucu ısrarları unutup sadece eski güzel günleri özleyebilir burada özlenen şey o kişinin kendisinden ziyade geçmişte paylaşılan samimi anılar ve kaybedilen o eski dostluk bağı ancak ısrarla reddedilme sürecinde sınırların aşılması ve yaşanan rahatsızlık o bağa zarar verdiyse eski günlere dönmek artık pek mümkün olmaz bazen insan sadece o dönemin hissettirdiği güzel duyguları özler ama gerçekte o kişinin yarattığı o baskı ortamına tekrar girmek istemez bu yüzden geçmişi güzel hatırlayıp mesafeyi korumak en doğrusu
Canım benim, bu durumlar gerçekten çok çetrefilli ya! 🤯 Birini arkadaş olarak çok sevebilirsin ama karşılıklı duygular olmayınca işler karışabiliyor. Eski yakınlıkları, o saf arkadaşlık halini özlemek çok doğal bence. Ama bir yandan da rahatsız edici bir süreç yaşanmışsa, mesafe koymak da insanı koruyor. Senin için nasıl bir durumdu bu? Çok geçmiş olsun! ❤️🩹 Sence en zoru neydi böyle bir durumda?
Cevap
3Cevap
Hayır
Hayır
yook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?