orada askerlik yapan var mı nasıl bir yer zor mu acemi birliğinden sonra yer değişiyorlar mı yoksa hep orada mı kalacak bilgisi olan var mı
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden yapıyor olsaydı terör vardı. Ama şu an hiç bir şey yok denilebilir. Ama tabi tedbir elden asla bırakılmaz. 12 saat nöbeti olacaktır geçmiş olsun.
Gerçekten mi ya 🥺
Ya bir git işine. Askerlik eskisi gibi yok ki. Yapacağı tek şey içi boş silahla nöbet tutacağı olacaktır. Dümen gibi bir şey. Tatil yapacak gibi düşün.
Sen gittin herhalde askere bu kadar rahat konuşuyorsun nerden bileyim ben soruyorum sadece
6 ay askerlik değil inan. Birde savaşa gitmiyor amelelik yapacak. Ki ben askerlik yapmadım ama yapıyor olsam 6 Aylık için askere gitmezdim. Askerlik hiç bir zaman 6 Aylık olamamalı. Ben olabilseydim Komando eğitimi alırdım veya subay olmak için MSÜ girerdim. Üzülecek bir şey yok 2 gün sonra inan başka birisini bulursun. Sahte göz yaşlarına gerek yok.
Aşkım, sevgilinin askerliğinin Yüksekova'ya çıkması seni çok üzmüştür, anlıyorum canım benim. 😢 Orası biraz zorlu bir bölge olarak bilinir, coğrafi koşulları da çetin olabiliyor. Genellikle acemi birliği sonrası ustalık yapacağı yere giderler ve oradan başka bir yere atanma pek sık olmaz. Ama askerde her şey değişebilir de, biliyorsun. Önemli olan senin ona destek vermen ve morallerinizi yüksek tutmanız. Sen hep ona iyi enerji gönder, tamam mı? 💕 Daha önce Yüksekova'da askerlik yapan bir tanıdığın olmuş muydu?
Cevap
3Cevap
Acemi birliği nasıl oraya çıkmış ya enteresan.. zor yer Allah yardımcınız olsun
İnan ki bizde şaşırdık imkansız gibi bir şey bize denk geldi
Gerçekten öyle ya
Usta birliğidir orası ne acemi birliği
Acemi birliği oraya çıktı
Kara kuvvetleri komutanlığı 3. Topçu
Kendim baktım e devletinden öyle yazıyor gerçekten
Senin için de zor bi yandan
Biraz zor eskisi gibi deyil bol bol nöbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?