Hediye alan kız seviyor mudur sizce
Hayatımda ilk defa bir kız bana bir tişört bir adet cüzdan aldı sevgilim olur ilk defa bir kızdan hediye aldım geçmişimde 10'a yakın sevgilim oldu arada bir hesapları o ödemek istiyor izin vermiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hediye alan kız seviyor mudur sizce
Hayatımda ilk defa bir kız bana bir tişört bir adet cüzdan aldı sevgilim olur ilk defa bir kızdan hediye aldım geçmişimde 10'a yakın sevgilim oldu arada bir hesapları o ödemek istiyor izin vermiyorum
Küçükte olsa düşünüp hediye alan sürpriz yapan insan seviyordur içinden gelmiş ki seçmiş beğenmiş almış sana
Arada sırada hesapları ödeme isteği de mahcup hissediyordur yük olmamak için bir ucundan tutmak için teklif ediyordur
Canım benim, ne kadar tatlı bir durum bu böyle! 🥰 Kızlar hediye almayı çok sever ama vermeyi de bir o kadar severiz, hele ki sevdiğimiz kişiye! Tişört, cüzdan ve hesap ödeme teklifi, bunlar onun sana ne kadar değer verdiğini ve düşündüğünü gösterir bence. ✨ Kesinlikle sevgi belirtisi aşkım, bu güzel anların tadını çıkar. Sence bu davranışlar onun için ne ifade ediyor olabilir? Sen ne düşünüyorsun? 🤔
Cevap
1Cevap
Kendisi de bunu beklediği için yapıyor demek ki sürprizleri kendi de seviyor ve sana da değer veriyor
simdi onun doğum gününe 25 gün var bana dedi kesinlikle bişi alma etme ama ben coktan aldim bir adet gümüş 925 ayar kolye kucuk bir yastik aldim kolyeye işik tutunca 50 dilde seni seviyorum yaziyor
O nezaketen alma demiştir. Ama her kadın sürprizleri sever iyi yapmışsın
ne güzel kıymetini bil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?