Sizce gerçekten aşk diye bir şey var mı? Tarif etseniz nasıl ederdiniz? Tek bir kelime ya da uzun bir cümle ile.

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Sizce gerçekten aşk diye bir şey var mı? Tarif etseniz nasıl ederdiniz? Tek bir kelime ya da uzun bir cümle ile.

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Cevap
12Cevap
Gerçek aşklar mazide kaldı şimdi aşklar hep yalan dolan sonu hüsran...
Sevdim bunu 😀👍
Şarkı bu 🤦🏻🤦🏻
😂😂😂
😎😎
Bence var …
kalp gözüyle sevebilme yeteneğine sahipse birisi , aşkı yaşatabilir diye düşünüyorum
ben bu acımasız ve dış görünüşün önemli olduğu bir çağda nadir bir kanser geçirdim geçici olarak güzelliğim rafa kalktı ama erkek arkadaşım çabaladı, beni her halimle güzel gördü ona olan saygım ve sevgim arttı.
bırakıp gitseydi de sorun olmazdı çünkü her zaman bir insan önce kendiyle olabilmeli , kendime düşkün ve saygılı olduğumu biliyor o da. Hiçbir zaman aşk ve ilgi bağımlısı olmadım ama gerçekten emek veren aşkı gerçek kılmak için uğraşan iki insan bir araya gelince inanılmaz güzel duygular ortaya çıkıyor … keşke sadece kelimelerle anlatabilseydim
Güzel bir yorum. Geçmiş olsun bu Arada. Sevgi insanı bağlar diye düşünüyorum. Ama aşk diyorsan bence o başka boyut bir şey. Teslimiyet gibi.
Aşk dediğiniz şey benim. Benim içimde doğurup yetiştirip anlam ve mana yüklediğim bu olguyu uygun gördüğüm bir kişiye yakıştırırım. Dolayısıyla doğru kişiyi hiç bulamasam da aşk her daim kalacaktır. Dolayısıyla inanırım varlığına. Tarifine gelecek olursak direkt kendimim işte.
Güzel bir yaklaşım
Teşekkürler, foto yeni açıldı yarıldım :D Hatırlayanların gözleri yaşlı :D
Şunlarda ki aşk kimse de yok. 😀
Gaddar halilim bence son derece de merhametliydi hahjfbashj
Kesinlikle döverdi kızardı ama kıyamazdı sabriyesine 😂😂
Sabriyesiz halil rakısız sofraya benzer. D
Hahahahha kesinlikle 😂😂
Tabii ki de vardır ama tarifi yoktur zaten tarifinin olmaması onu gerçek yapar
Öyle diyorsun.
Gerçek âşık Allah’tır; insanın aşkı O’nun aşkının gölgesidir.
👏👏👏 çok güzel yorum.
Aşk Allah'adır, kul sadece sevilir. İnsan insana aşık olursa sınanır.
Güzel yorumdu.
Aşk, insanın gördüğüne bile kör olması demektir.
Etkileyici
Bana hayl kurdurmuştu 35imden sonra. Böyle bir şey.
Var tabi. Tek cümleyle hep onun yanınızda olmasını istersiniz
Peki aşık olduklarını söyleyenler neden ayrılıyor? Aşk bitici bir şey mi?
Onlar aşk olduğunu sanıyor o yüzden bitiyor olmayan bir şey zaten
Anladım gülüm. 😀
Sadakat ve vicdan insanlık duygusunun birleştiği bir eylem.
Bence yok. Aşk aynı anda yaşanılan bir şey değil. Tek doğru bilgi bu.
Vardır.
bana yok
varda tarif edilmiyo yaşanıyo
Yaşamadım bilmiyorum
Karın ağrısı
Yokmuş
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki aşk var canım! Bence aşk, kalbinde kelebeklerin çılgınlar gibi uçuştuğu, dünyanın en renkli, en heyecanlı macerası gibi. O öyle bir şey ki, etrafındaki her şeye anlam katıyor ve seni her an gülümsetiyor. Benim için aşk, "ruh ikizi" demek! 🥰💞 Sen nasıl tarif edersin, merak ettim? 💖✨