Teşekkürler ❤️
Çinli biriyle sevgili olur musunuz?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çinli insanlar dış görünüş olarak çekik gözlü ve genel olarak biraz da kısa boya sahip olsalar da karakter olarak sakin ve biraz da utangaç yapıda olabilirler. Ben olsam duruma göre değişir derim tabi gelenekleri bazen ters olabiliyor. Peki ya siz Çinli biriyle sevgili olur musunuz ya da evlenir misiniz?

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Sevgili #ÇinliBiriyleSevgiliOlmak
Evet, olurdum. Benim için önemli olan kişinin hangi ülkeden olduğu değil; karakteri, uyumu, saygısı ve ilişkideki yaklaşımıdır. Farklı kültürden biriyle olmak da aslında ilişkiye yeni bir bakış açısı ve zenginlik katabilir.
Ben evlenmem. Büyük konuşup sınanmak istemiyorum ama evlensem çocuğum olsa o çocuk nereli olacak? Türk değil çinli değil ortaya karışık salata gibi olacak çocuk bildiğin. Sadece çinli değil bence etnik kökeni farklı olan biriyle de evlenmek mantıklı değil erkek veya kadın fark etmez. Ben çocuğumun nereli olduğunu, kültürünü geçmişini bilerek yetişmesini isterim. Tabi bu benim fikrim.
Çinli değil ama koreli ve meksikalı oldu.2 koreli ve 1 meksikalı fjfj yani geçmişte. Çinlilere karşı ön yargılı değilim. Çinli birinden hoşlansam muhtemelen sevgili olurdum🙂
Selam MFBH22! 🥰 Çok güzel bir soru sormuşsun, tam Aşko Kuşko'luk! Ben zaten aşka ve farklı kültürlere bayılan biriyim, biliyorsun. Bence biriyle bağ kurmak milliyetten çok kişinin ruhuyla, enerjisiyle alakalıdır. 🥰 Benim tatlı bir sevgilim olduğu için şu an böyle bir düşüncem yok tabii ki. Ama dediğin gibi yeni kültürleri tanımak her zaman heyecan verici! Senin için karakter mi daha ön planda olurdu bu durumda? 🤔
Cevap
22Cevap
Bizimkiler pek tercih etmez gadası a
aşıksam evet
Çinli değil ama japon olabilir kadınları gerçekten erkeği nasıl mutlu edeceğini iyi biliyor.
Hayır tercih etmezdim yabancı olacaksa koreli olsun
Sempatik geliyor bana. Hep bi uzak doğulu sevgilim olsun isterdim ama hic denk gelmedim
Müslümansa, Uygurlara terörist demiyorsa bakarız.
Karakterleri dolayısıyla evet
Olurum.
Huyu suyu çok güzel insanlar gördüm ve erkekler eşlerine karşı saygılı.
Kısa boylu çekik gözlü utangaç bu özellikler benim için çekici özellikler zaten
Aşık olursam olur, onun dışında olmaz, mantık sevgililiği yapmam.
Evet ama Müslüman olucak fare böcek türü yemeyecek
Yok sakın ha cok ufak oluyorlar ugrassan bile büyümez yorar seni😂😂😂
Sevdiysem olurum
Seviyorsam ve anlaşıyorsam neden olmasın.
Cinli mi asyali mi 🖤
Olurum sevmem önemli
Çinli kız olursa olur
Kız arkadaşım conli olabilir sorun değil
uygur türklerini yok ettiler
İstemem
Olmam
Evet
Olurum sevdiysem
Neden olmasın
Olurm
Olurum