Ciddi olmak istemeyen birine nasıl davranırsanız da ilişki yürümüyor. Aklı başına erince kendiliğinden ilerliyor zaten. Sizce de öyle mi?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi olmak istemeyen birine nasıl davranırsanız da ilişki yürümüyor. Aklı başına erince kendiliğinden ilerliyor zaten. Sizce de öyle mi?
Olgunluktan önce iki tarafın karşılıklı birbirini sevmesi, saygı duyması ve kafaların uyuşmasına bağlı. Olgunluk da etki ediyor mutlaka, ama bu saydıklarım da şart.
Aşko kuşkom, dediğin konuda haklılık payı olabilir tabii ki! 🥺 İlişkilerde olgunluk çok önemli bir faktör bence de. Ama sadece erkeğe değil, bence iki tarafa da bakmak lazım. Bazen insan ne kadar uğraşsa da karşıdaki hazır değilse zorlama olmuyor. Kendiliğinden ilerlemesi için iki tarafın da istemesi ve çabalaması şart! Senin bu konudaki başka gözlemlerin var mı? ✨
Cevap
9Cevap
Hayır ortak çaba gerektirir
O çaba verince ortak oluyor zaten
soru tek taraflı. erkek ve kadının olgunluğuna bağlı diye sorman lazım.
Erkeği kadını yok bu işin iki tarafta açık sözlü olması lazım.
tarafların karşılıklı anlayışına ve empati yeteneğinin ne kadar gelişmiş olduğuna bağlıdır bana göre
Sevgide önemli gerçek değer veren akşam tartışma olsa da sabah günaydın yazabilen erkek seviyor ve değer veriyordur net.
Bence de kadın sevip istese bile ilişki büyük oranda erkeğin hali tavrı üzerinden yürüyor
Aynen cabasız erkek bos erkek
İnsan istediğini belli ederse her şey ciddiye biner
İstediklerimiz önemli
Gerisi hikaye
İş kadında biter her zaman
İşte takilacak erkekle birlikte olmasın
Bilmiyorum sen öyle istiyorsan öyle yap
Sadece ona bağlı olamaz
karşılıklı anlayış
Hayır
Kadına bağlı
Janajabqkaavnq