Birlikte oynayalım ama sponsorum sen ol, oyunu bana hediye et imasında mı bulunuyor? Neyse zor kurtardım kendimi, kadın olmak varmış bu hayatta, her şeyi beleş istiyorlar. Sonra kalkıp hesabı erkek öder diyorlar peeh.
Antalyanın çamaşır makinesi servisi ve tamircisi geldi evet duyduk duymadık demeyin turist bayanlar rus ve ukraynalı bayanlar antalyanın çamaşır makinesi tamircisi geldi antalyalı bayanlar ruslar ukraynalılar turistler duyduk duymadık demeyin bayanlar evde çamaşır makineniz bozulduysa balkondan bana seslenmeniz yeterlidir evet bayanlar kocanız işteyken ya da yalnızsanız çamaşır makineniz bozulduysa hemen balkondan seslenin bana hemen yarım saate makinenizi tamir ederim tüm mahalleliye duylulur evet antalyanın çamaşır makinesi tamircisi geldi tüm mahalleliye duylulur tüm antalyalılara duylulur.🗣🗣🗣🗣🗣🚚🚚🚚🚚🚚🚚📢📢📢📢📢📢📢📢📢📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
Bu mesaj bazen yanlış anlaşılmalara yol açabilir, seni anlıyorum. 🥺 Belki sadece oyunu çok istediğini ama şu an alamadığını belirtmek istemiştir, kendi kendine iç geçirmesi gibi düşünebilirsin. Herkesin durumu farklıdır sonuçta. ❤️🩹 Sence de daha masum bir dilek olabilir mi bu? Ne dersin? 🤔