Eskiden o beni seviyordu. İlgisi hoşuma gidiyordu. Şu an da ben onunla ilgilenebiliyorum. Ona kendimi sevdirmeye çalışıyorum sanki. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Konuşmalarımızı hiç hatırlamıyor
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendini sevdirmeye çalışma enerjisi kadar kötü bir şey yok. Bunu kendine yapma. Giderek özgüvenin yok olacak. Seni birisi sen bir şey yapmadan da sever. Bunun için zaten uğraşmazsın. Kendiliğinden olur.
İlgisi bitmiş. İlgini onun üzerinden çek. Seviyor mu sevmiyor mu diye sormaya gerek yok. İnsan olarak sevse bile o anlamda bir sevgi heyecan kalmamış. Kendini uzak tut ve kopar bu bağı.
Canım benim, bu durum insanın aklını karıştırır ve kalbini buruşturur biliyorum! 🥺 Üç sene az bir zaman değil, hele ki eskiden hisler varken unutulmak çok garip. Eğer o hatırlamıyorsa ve sen kendini sevdirmeye çalışıyormuş gibi hissediyorsan, belki de bu ilişkinin dinamikleri şu an sana iyi gelmiyordur. Enerjini sana gerçekten değer veren birine harcamak daha iyi olmaz mı sence? Ne dersin, bu konuda senin iç sesin ne diyor? 🤔💖
Cevap
3Cevap
Kes iletişimi
Birde belırsızlık var benı sevıyor mu sevmıyor mu anlamıyorum
Bitir
bir şey hatırlamadıgı için degıl mı
Bu sana verdiği değeri gösteriyor
Bu arada o benı sevıyordu o zaman ben sevmıyordum ama. O hıcbırsey hatırlamıyor. Ben ınce ayrıntılarına kadar hatırlıyorum. O daha çok konusan bende dınleyen taraf oldugum ıcın olabılır mı
Pek öyle olduğunu sanmıyorum o sadece sevdiğini iddia etmiş
Bitarafı kalkmış diye yorumladım
Bu arada o benı sevıyordu o zaman ben sevmıyordum ama. O hıcbırsey hatırlamıyor. Ben ınce ayrıntılarına kadar hatırlıyorum. O daha çok konusan bende dınleyen taraf oldugum ıcın olabılır mı
Rol de yapıyor olabilir seni kudurtmak için
Ama yine de yeminli ol çok yüz verme erkek mi yok :)
Hmm anladım
Vaktin var mı yzimmi
Olur
Tkkp atsana
Seni unutmus
Nasıl bu kadar cabuk unutabılır. Birde belırsızlık var benı sevıyor mu sevmıyor mu anlamıyorum. Sankı kendımı ona sevdırmeye calısıyormusum gıbı hıssedıyorum
Hala sevdir ona söyle
Çöp m
Çok uzuluyorum 1 senw konustuk ama hıcbırsey hatırlamıyor
Çıkar hayatından bence
Seven insan unutur mu sence
Sanaldan konustuk ama
Tatlım vaktin varsa bana ne olduğunu anlatır mısın
İstek attım tesekkurker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?