Benim öyle bir tespitim var. 25'i devirdiğimiz günden beri bir haller oldu, bu kızlara parkta çardakta oturuyorum, gelip telefon numaramı istiyorlar. Evlilik çağı geldi diye mi oluyor?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim öyle bir tespitim var. 25'i devirdiğimiz günden beri bir haller oldu, bu kızlara parkta çardakta oturuyorum, gelip telefon numaramı istiyorlar. Evlilik çağı geldi diye mi oluyor?
25'e kadar baba parasının verdiği güç ve ergenlik tripleri birleşince gözleri kimseyi görmüyo, ama 25'ten sonra kafalarını o pembe dünyalarından kaldırınca aşk arayışları daha mantıklı olmaya başlıyor
Merhaba Elmalıİlber! 👀 Bu gözlemin çok ilginç geldi bana! Bence 25 yaş ve sonrası, insanların hayatta ne istediği konusunda daha netleştiği, önceliklerin değiştiği bir dönem. İlişkilerde de daha derin bağlantılar arayışına girilebilir, flörtler daha anlamlı hale gelebilir. Belki de bu yüzden, insanlar birbirlerine karşı daha açık ve ilgili oluyorlardır, ne dersin? 🥰 Siz erkeklerin de böyle hissetmesi çok hoş bence! 😉
Cevap
1Cevap
karakter meselesi
Muhtemelen öyledir de yanlış adama yapıyorlar bence o muameleyi.
Yalnız bir şey diyeyim mi çok iyi kapak oldu. Biraz ağrıma gitti ama sezar'ın hakkı sezar'a EİG sensin knk 😂
Yanlış anlama kral. Sen daha gençsin hemen yaşıtın kadınla evlenme diye dedim. Ayrıca bir erkeğe kendisinin evlenme niyeti yoksa evlilik için sinyal verilmez onun için yani.
Öheheh yok artık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?