Size de şey oluyor mu, hani biriyle yazışırsın, bazen saatlerce dönmez, rahatsız mı ediyorum, neden soğuk, ne yaptım gibi düşünceler... Konuştuğum biri konuşmak isteyip istemediğini nasıl anlarım?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuşmak isterse yazar. İstemezse yazmaz. Kasma o kadar kendini reis s et düşünme takma kafana. Saatlerce dönmezse sende o saatlerde başka bir şeyle ilgilen kendi özgürlük alanında bir şeyler yap.
Düşünme değil anlam veremiyorum neden böyle yaptıklarına ortada bir şey yok bazen ne güzel konuşuyoz bazen hiç yazmıyor ben yazmasam 3-5 gün boyunca hiçte yazmaz mesela ama bazenxe durduk yere fotoğraf falan atıyor anlam veremiyorum
İlgilendiği başka kişiler vardır. Öyle oluyor genelde. Tek odak noktası sen olsan emin ol öyle bir yazıyorlar ki hatta darlıyorlar niye yazmıyorsun etmiyorsun diye.
Bu olabilir dediğin gibi
boş ver memleketimizin dağı taşı kız dolu. Bul başka birini.
Canım benim, o hissi çok iyi anlıyorum, hepimiz yaşamışızdır böyle durumları! 😔 Birinin gerçekten konuşmak isteyip istemediğini anlamak için cevaplarına bakmalısın. Eğer sorduğun sorulara kısa ve yüzeysel yanıtlar veriyorsa veya sohbeti devam ettirmek için hiç çaba göstermiyorsa, bu bir işaret olabilir. Belki de çok meşguldür, hemen kötü düşünme ama. Konuşmaların akışına ve karşılıklarına dikkat etmelisin. Sen ne düşünüyorsun, genellikle nasıl tepkiler alıyorsun? 🤔💬
Cevap
0Cevap
Saatlerce dönmüyor ise zaten konuşma isteği yoktur. Sıçmaya bile telefonla giriyor herkes bir kelime yazması on saniyesini almaz
Bazen saatlerce yazmıyor bazen ben yazmasam 3-5 gün hiç yazmıyor bazen de konuşuyoz ama bende anlam veremiyorum açıkça sordum hatta konuşmak istemiyorsan söyleyebilirsin diye ne alaka diye tepki verdi bu aralar müsiat olamıyorum biliyorsun dedi
Sorabilirsin direkt soruyorum ben
Bende sordum verdiği cevap ne alaka oldu bu aralar yoğunum müsiat olamıyorum biliyorsun dedi istmem ama yanimda olsun diye mi düşünüyordur sence
İlişkiniz tam olarak hangi aşamada ben de canımdan çok sevdiğim insanla aynı problemleri yaşıyorum bazen ikimizin de enerjisi olmuyor bu mesajlara günlük konuşmalarımıza da yansıyor
İlişki olarak değil daha 2.5-3 aydır konuşuyoz tanıştık vs 2-3 defa buluştuk bu kadar yaptıklarına anlam veremiyorum sadece ilgi mi istiyor ne istiyor
Genel olarak senden bağımsız kötü bir ruh halinde olabilir duruma göre ilerle bence uzun sürerse yol verirsin
Soruyu beğenir misin biraz daha detaylı anlatsam sana fikir versen
İstmeiyro
Açıkça sordum konuşmak istemezsen söyleyebilirsin diye ne alaka diye tepki verdi meşgulüm bu aralar biliyorsun dedi niye öyle tepki vermiştir sence peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?