Kızların baba sorunları mı buna itiyor, babasız büyüyen kızlar mı bunu daha çok tercih ediyor…
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Red_Black71 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Olgun yaşlı yerine kullanılan bir kelime değil, tüm yaşlı erkekler kendilerine yaşlı erkek demek yerine olgun demeyi bıraksın lütfen. Yaşlı erkek genç kız birlikteliği hakkında düşüncem de güç dengesizliği içeren her “ilişki” gibi karşılıklı menfaat üzerine kurulmuş saçma sapan bir durum olduğu yönünde.
Buradaki menfaat nedir?
Yaşlı erkeğin maddi olanaklarının kızın yaşıtlarına oranla doğal olarak daha geniş olması. Yaşlı erkeğin de genç kadınlarla birlikte “olabiliyor” olmasından dolayı erkek olarak kanıtladığını düşünmesi.
Senin ideal yaş aralıgın nedir?
her cinsiyet için 40 yaş öncesi +2 -2, sonrası +5 -5
Matematik kitabı gibisin :D
Hayat 🤷🏻♀️
Benim de tam bir pislik bir babam vardı ne sevdi ne değer verdi ama olgun zırvası falan olmadı eşim benden büyük ama 4 yaş Ben malmıyım parası da olsa dedeye bakacam millet gezerken ben bez değiştiremem bugün olmasa 1 /2 yıla o olgun dediğin dede de olacak 3 bacımda ortalama aynı yaşlarda evlendik
Bu güzel bi cevap mesela
10 yaş büyük erkekle çıkmanın baba sorunuyla bir ilgisi yok. 30 yaş büyük adamlarla çıkanlar için belki geçerli olabilir
15 yaş?
15 de olabilir. Burada olay erkeğin yaşını gösterip göstermediği. Kızın yanındaki adam babası gibi duruyorsa baba sorunlarından bahsedebilirsin. Ama 15 yaş büyük adam 5 yaş büyük gibi duruyorsa bunun baba sorunuyla ilgisi yok.
Görüntü önemli diyorsun
Ergen erkeği kim ne yapsın erkek dediğin kafadan olgun olacak önce çocuk gibi mıymıy insan sevmiyorum
babayı bahane ediyolar
Açar mısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?