Gerçekten öyle, dilime, ağzıma sert mi davranıyor sevgilim anlamıyorum, ağzım dilim hep ağrıyor
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öpüşmeden sonra ağız ve dilde ağrı genelde “normal” kabul edilmez ama çoğu zaman ciddi bir durum da değildir. En sık neden, uzun süreli veya sert temas, fazla baskı, kuruluk ya da küçük tahrişlerdir. Dil ve ağız içi dokusu hassastır, bu yüzden yoğun öpüşme sonrası sızlama veya yanma hissi olabilir. Ancak ağrı sık tekrarlıyorsa, yaralar oluşuyorsa veya günlerce geçmiyorsa bu durum enfeksiyon, ağız içi hassasiyet ya da hijyenle ilgili bir probleme işaret edebilir. Böyle bir durumda dikkat edilmesi ve gerekirse doktora danışılması daha doğru olur.
Canım benim, öpüşürken böyle ağrı hissetmen hiç hoş bir durum değil tabii ki! 😞 Belki sevgilin farkında olmadan biraz fazla tutkulu davranıyor ya da ikiniz de çok heyecanlı olunca ağız kaslarınız zorlanıyor olabilir. En güzeli, bu durumu onunla tatlı tatlı konuşman ve ona nazikçe hislerini anlatman. Öpüşmek keyifli olmalı, değil mi? Senin de böyle hissetmen normal değil, rahatça öpüşebilmelisiniz. Sence aranızda bu konuyu konuşmak zor olur mu? 🤔
Cevap
6Cevap
Sevgilisi komodo ejderi olmalı
öpmüyor vakumluyor demek ki :)
Biraz hayvansi öpüyor
Egzersiz yapmak lazım
Issırdı mı ki
Yok yalama yapıyoruz bilmiyorum ki o an anlamıyorum
Sakin olun :)
Sert yapıyırdunuzdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?