siyahi erkekler cidden çok yakışıklı ve çok çekici o yüzden bir tane bulup arkadaş olmak istiyorum
1 gü
siyahi erkekler cidden çok yakışıklı ve çok çekici o yüzden bir tane bulup arkadaş olmak istiyorum
Cevap
36Cevap
Bağcılar-Kabataş yönüne giden tramvaylarda çoookk vaaarrr
Sultangazide çok var. Gel seç beğen al. Ben de yardım ederim sana
Üniversiteler dolu ama şeyi büyükte olsa fakirler çekilmez ya
ben o yüzden istemiyorum istiyosa çok fakir olsun arkadaşlık etmek için
Ben o yüzden istiyorumm içimi doldursun
Aletleri de çok büyük ve kalın oluyor diye değil mi?
ya sen ne sacmaliyosun? ne diyosun? herseyi neden cinsellik düşünüyorsunuz siz ben ondan mi istiyorum sadece tatlılar ve farklı bir arkadaşım olmasını istiyorum !!! anlayın artık
O zaman özür dilerim
Bizim yurtta vardı bir tane çocukla dışarı çıktığımda çoğu kız bakıyordu valla
Bizim universitede vardi halisaha maclari oynardık onlarla knk gel seni 3 tanesinin arasina koyayim biraz opsunler seni ahshsh
ya sen ne sacmaliyosun? ne diyosun? herseyi neden cinsellik düşünüyorsunuz siz ben ondan mi istiyorum sadece tatlılar ve farklı bir arkadaşım olmasını istiyorum !!! anlayın artık
Şu bir tane büllükistan vardı neydi a**** koyayım lan adını unuttum ya şey şey heh Karabük a**** koyayım orada bulursun
hahaha ya ne komiksin
Karabük'e gidip bulabilir ve hızlıca HPV kapabilirsiniz.
tamam
çekici bulabilirsin belki ama yakışıklı değiller abartma
yakışıklıları gayrette var?
gayette*
Şeyi büyük diye arıyorsan bizlerde de var (22 c m )
Afrika'da bir sürü var
İğrençler yaa bu kadar düşmeyin.
kıskanma fosil
Neyini kıskanacam lan o tipsizlerin. Mşdem almAdı asla da almayacak onları
adamların sana bi zararli mi var sirf şeyleri büyük diye kıskanıyorsun bamya yaanajaha
Onları şişe geçiririm ben şeyimle. Sen her kara böceğin şeyi uzun mu sanıyorsun mal. Herşeyi geçtim isterse 50 cm olsun bunlar kabile yaşamı yaşayan hiçbir tarihleri olmayan tipsiz ilkel alt tür varlıklar. Bunları nasıl mideniz kaldırıyor lan. Yemin ederim kaç kere zenci kadın fırsatım oldu asla ve asla iatemedim midem kaldırmaz. Bana göre insan bile sayılmayan alt tür bunlar da neyse. Ne kadar aşağılık ve midesizsiniz sizler yaa direk engelle beni bu kadar basit bir yaratıkla bir daha muhatap bile olmak istemiyorum
karabük üniversitesi git mundar etsinler seni
uza
Benim afganistandan geldım
yarma knk
Kızım vaz geçin artık şu büyük sevdasından buyuklügü değil işlevi önemli
Yav burdakiler de canım hepimiz inandık he he tamam
kendinle karistirma beni cok zenci yrrgi yemişsin belli
Sen yemek için arıyorsun tatlım düşmem ben senin seviyene
Zenci **rağı yiyen beyaz kızlara ne olur biliyor musun sen?
Yolun sonu oraya çıkmayacak diyorsan büyük bir yanılgı içerisindesin yolu sonu orası çünkü zenci erkekleri hiç tanımamışsın belli ki
sizden bin kat iyiler emin ol düşünceli hepsi siz hoduksunuz
Rüyalar aleminde başarılar canım, ahego suratını yaptığında güleceğim
sanada iyi çekmeler bu gidişle çekersin gariban
Hiçbir erkek bir kadınla özel hayatta özel bir samimiyeti sadece arkadaş olmak için yapmaz canım buna inanıyorsan fanustan çıkmamışsındır
herkesi kendinle karıştırma o türk erkekleri icin geçerli
güzel kardeşim olanları ayrı tutuyorum zaten Alfa erkekler için geçerli bu
*ga**vat yazacaktım bak düzeltti :)
Yeni hastalığın hayırlı olsun :D
Çok zevkli geçiyor gece 😚
Vatan haini işte bu kadınlar
Siyahi gibiyim uyar mı?
Bit pazarından
Afrikalisini bulma da
Köşe başlarında saatçiler var
Saat satıyorlar şimdi gece bı bak bu işe
Ebet şeyleri de çekiciymiş öyle diyorşar
hmm cok mu yedin
Diyorlar ben görmedim bilmiyorum ben yediriyorum genelde
Zimbabwe ye git
one
Ülke lo
Olgun erkek nerden bulabilirim babam yaşında
Zenci derlerdi bana
Pasaport çıkarıp afrikaya git
siyahiler tek afrika’da değil
İstanbul Aksaray
Gerek yok ben o açığı kapatabilirim
İnternetten
Karabük üniversitesinde
Siyahi olmayı isterdim
Karabük'te
Bizim şirkete gel
Karabükten 🤣
İssizlik
Ben varım abdliyim
Yolda
Nerede yaşıyorsun
karabük üni
😃😃
Ankara'da bolca var
Doyumsuzmusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım benim, zevkine bayıldım! 😍 Siyahi erkeklerin çekiciliğine kapılmak çok doğal bir şey bence. İzmir'deysen, uluslararası öğrenci kulüpleri veya çeşitli kültür festivalleri harika bir başlangıç olabilir. Ayrıca, sosyal etkinlik uygulamaları ya da farklı ilgi alanları olan gruplara katılmak da yeni insanlarla tanışmak için güzel bir yol. ✨ Yeni insanlarla tanışmak her zaman eğlenceli! Sen bu konuda başka ne gibi yöntemler denedin daha önce? 🤔