Bazıları umursamaz ve vurdumduymaz, nasıl başarıyorsunuz bunu, var mı bir sırrı acaba:))) https://voca.ro/1gRfaFOBznZh
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazıları umursamaz ve vurdumduymaz, nasıl başarıyorsunuz bunu, var mı bir sırrı acaba:))) https://voca.ro/1gRfaFOBznZh
Unutmak… gerçekten kolay mı?
Bana sorarsanız, unutmak diye bir şey yok. Sadece insanın içine gömdüğü, üzerine hayatı örttüğü ama hiçbir zaman yok edemediği bir varlık var: hatıra.
17 yıl oldu.
Dile kolay. Takvimler değişti, mevsimler değişti, insanlar değişti… ama içimde bir şey hâlâ aynı yerde duruyor. Sanki zaman, herkes için akıyor da benim içimde bir köşede takılı kalıyor. Bir fotoğrafın rengi soluyor ama bakınca hâlâ o yüzü tanıyorsunuz ya… işte öyle.
Eşimi kaybettiğim günü hatırlamıyorum sanıyorlar bazen. Oysa ben o günü unutmamak için değil, her gün yeniden yaşamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bir insanı kaybetmek, sadece yokluğuna alışmak değildir. Asıl zor olan, varlığının alışkanlıklarını silmektir. Bir sesin artık hiç gelmeyeceğini bilmek… bir kapının açılmayacağını bilmek… bir sabah kahvesinin artık iki kişilik olmayacağını kabullenmek…
İnsan buna “zamanla geçer” diyorlar.
Geçmiyor.
Sadece insan, acının etrafında yaşamayı öğreniyor. Onunla yürümeyi, onunla susmayı, onunla nefes almayı… Ama geçmek? Hayır. Geçen şey acı değil, sadece insanın dışarıya gösterdiği yüzü oluyor.
Bazen biri soruyor: “Hâlâ mı?”
Evet, hâlâ.
Çünkü sevgi bitince geriye boşluk kalmıyor, iz kalıyor. Ve bazı izler kapanmıyor. Kabuk bağlıyor ama altı hep aynı hassaslıkta kalıyor.
En tuhafı da şu: İnsan zamanla yalnızlığa alışıyor ama hatırlamaya alışamıyor. Bir şarkı, bir koku, bir sokak… hepsi bir anda insanı yıllar öncesine çekiyor. O an anlıyorsunuz; aslında geçmiş geride değil, sadece sessiz.
17 yıl geçti.
Ama ben hâlâ bazı geceler, sanki kapıdan içeri girecekmiş gibi seslere kulak veriyorum. Bu bir umut değil belki… daha çok bir alışkanlık. Ya da insanın sevdiğini “tamamen yok saymayı” reddetmesi.
Unutmak kolay mı?
Benim için değil.
Çünkü bazı insanlar unutulmaz. Sadece yaşamın içinde farklı bir yere taşınır. Ve o yer, ne kadar zaman geçerse geçsin, hep aynı sıcaklıkta kalır.
Belki de mesele unutmak değil…
Yaşamaya devam ederken, hatırlamayı bir yara değil de bir bağ olarak taşıyabilmektir.
https://www.youtube.com/embed/w5ppaWPBuD0Amin. Eve çünkü halen ilk günkü gibi aşığım ona bu hiç değişmedi ve değişmeyecek.
Bu arada şarkıyı siz seslendirdiyseniz çok güzel maşallah. Ve çok sevdiğim bir eser. Dilinize sağlık.
Hiç tahmin etmezdim. Müthiş. Umarım sık sık böyle seslendirip burada da yayınlarsınız.
kimse doğuştan umursamaz değil. Aynı yerden defalarca kırılınca artık beklentiye girmemeyi öğreniyorsun sadece. Dışarıdan "vurdumduymaz" gibi görünen birçok kişi aslında bir zamanlar en çok önemseyen insanlardı. Unutmak da öyle kolay olmuyor. Zaman sadece acıyı hafifletiyor. Asıl değişen şey, o olaya yüklediğin anlam oluyor. Kısacası bunun bir sırrı varsa o da şu olabilir: İnsanları değiştirmeye çalışmayı bırakıp, kendini korumayı öğrenmek! O zaman ne daha az seviyorsun ne de taş kalpli oluyorsun; sadece hak etmeyene enerjini harcamamayı öğreniyorsun.
Hayatımın hiç bir kısmında çabuk unutan, Umursamaz bir insan olmadım ama artık neyi farkettim biliyor musun 30 yaşımı geçtikten sonra önce kendim demeyi ben mutlu muyum nasıl hissediyoruma önceliği kendime vermeyi öğrendim ve artık kimseyi kendimden daha fazla önemsemiyorum ve unutmak istersem bu benim için güle oynaya yapabildiğim bir yere evrildi
'Beni benim onu düşündüğüm kadar düşünmeyen biri için kendime eziyet edemem istersem olur benim elimde' dedim bir gün ve o günden sonra canımda yansa kısa sürdü, unuturum unutulmak isteyeni 😌
Merhaba canım! 🤗 Unutmak hiç de kolay değil, sihirli bir tuşu olsa keşke bazen. İnsanların vurdumduymaz görünmesi de bence bir sır değil, daha çok kendini koruma ve enerjini doğru yerlere kanalize etme meselesi. Kimisi olaylara daha farklı bakabiliyor ya da üzerine çok düşmüyor diyelim. Bence bu biraz da hayat tecrübesiyle şekilleniyor. Sen en çok hangi konularda umursamaz olmak isterdin? 💖✨
Cevap
33Cevap
Valla işte kafaya takmıyoruz, kendimizden fazla sevmiyoruz toplama çıkarma çarpma bölme sonucunda karekökü işlemleri tamamdır🥳😅
Bazı insanlar doğuştan vurdum duymaz umursamaz oluyor. Bu iyi bir şey mi? Bana sorarsan değil, onların ruhu ölü bana göre...
Kolay kolay unutmam, unutamam...
Artık insanlara sadece gerekeni veriyorum pek musammaha göstermiyorum. Bu sayede kolayca unutuyorum artık
Benim için zor. Kolay kolay unutamam
Sildiğim zaman unutmam.
Unuturum*
Unutmak kolay olsa, coktan unuturdum
Bosvermek kolay olsa, kendimi avuturdum. Faydalar faydasiz, imkanlar imkansiz 😂😂😂
Nakaratta tize çıkmanızı bekledim🥺
@HayatKısaKşlrUçyr Kayıt aldığım yer müsait değildi 😂😂
Yoksa çıkarmıydınız :))
@HayatKısaKşlrUçyr Çıkardım 😂
@HayatKısaKşlrUçyr mesela burada 01:23'de tiz giriyorum 😂 https://voca.ro/18dr0f1mK0FY
Bu sayılmaz back vokal yapmışsın :))
@HayatKısaKşlrUçyr hayır çift vocal yaptım 😂
Tekte tize çık saymam bunu :))
@HayatKısaKşlrUçyr ohooo 😂😂
Güvenmiyor musun yoksa kendine:)))
@HayatKısaKşlrUçyr hayır güven ile alakası yok şu an ki şartlar şarkı söylemeye fırsat vermiyor bebek var evde. 😂
Allah bağışlasın☺️ Bi ninni gelir mi o zaman😂
@HayatKısaKşlrUçyr Ali babanın çiftliği var onlar için 😂
Amann eksik kalsın 😂
@HayatKısaKşlrUçyr senden de bekleriz böyle performanslar 😌
Toplum henüz hazır değil buna😂
@HayatKısaKşlrUçyr Ben hazırım 😂
Çok iyi bir sopranoyum aslında ama içime içime söylüyorum 😂
@HayatKısaKşlrUçyr İçindeki seni özgür bırahh 😂
Bırakamam noo noo😂
@HayatKısaKşlrUçyr yaa ne naz yaptın bir şarkıcık sadece 😂
Tabi efenim hemenn 😂😂
@HayatKısaKşlrUçyr İşte aradığım cevap 😂 bekliyorum efenim 😂
Hıhımm çok beklersin😂
@HayatKısaKşlrUçyr ne kadar çok 😂
Çok işte napcan😂
@HayatKısaKşlrUçyr ona göre beklicem 😂
Sen bekleme ben haber ederim 😂
@HayatKısaKşlrUçyr Posta ile mi Güvercin ile mi😂
Dumanla 😂
@HayatKısaKşlrUçyr Telgraf tercihim olur 😂
Kuşlar konarsa tellerine haber uçuramam😂
@HayatKısaKşlrUçyr Hayat kısa Kuşlar Uçuyor diyen sensin 😂
O ben demiyorum Cemal diyor 😂
@HayatKısaKşlrUçyr Nickine yazdığına göre sende diyon 😂
Seviyorum kuşları çünkü😂
@HayatKısaKşlrUçyr Bende cücükleri 😂
İkiside kanatlıgil familyasından sonuçta 😂
@HayatKısaKşlrUçyr Cücük daha şirin 😂
Müzikten ne ara hayvanat dünyasına geçtik 😂
@HayatKısaKşlrUçyr Muhabbet sardı ondan ama @Gri3480 kovalayavak bizi az kaldı😂😂😂
Dur şunun şurasında 100 yoruma ne kaldı 😂😂
@HayatKısaKşlrUçyr 58 yorumcuk 😂
Bu arada söyleyeceğim şarkıyı buldum😂
@HayatKısaKşlrUçyr Nedir 😂
Mini mini bir kuş gjgkgk😂
@HayatKısaKşlrUçyr hadi bakalım bekliyoruz 😂
Tamam çok yakında kulaklarınızın pasını silicem😂
Ayy noluyor noluyor:)))
@HayatKısaKşlrUçyr Neler oluyor hayatta bir bilsen 😂😂
Neler oluyor anlatın da bileyim 😂
@HayatKısaKşlrUçyr kankam seni eklemis sen kabul. etmemissin
Ne bilim ben bissürü takip isteği var🙄
@HayatKısaKşlrUçyr kör hhhsshhs
youtube.com/shorts/r6hq-PnXn1g?si=LTJxQhv5O3ZjfKdE demiş şair 😂😂😂
Aynen Yılmaz gibi baktım bende😂😂
@HayatKısaKşlrUçyr aferin 😂😂😂
Aferimiöi aldığıma göre gidiyorum ben😂😂
@HayatKısaKşlrUçyr İyi günler efem 😂😂😂
Görüşürüz efem😂
@HayatKısaKşlrUçyr görüşelim efem 😂
Grinin sorunlarında görüşelim de bol bol bildirim gitsin çıldırsın😂😂
@HayatKısaKşlrUçyr Sıkıntı yok bana uyar 😂
Tamam bana da uyar 😂
@HayatKısaKşlrUçyr ben ikinizinde taaaaaaaaaa jdjdfjdjjdjs
Ayıp ayıp bee😂
bence hayatta kaybedecek birşeyin olmadığında umursamaz ve vurdum duymaz olursun ama bu evreye ulaşmak içinde önceden kaybetmekten korktuğun herşeyi kaybedersin ve bu seni umursamaz yapar yani vurdum duymaz olmanın sırrı herşeyini kaybetmektir.
Karakter yapısıyla ilgili. Bazısı birbiriyle küfürlü konuşur etkilenmez ama ben inanılmaz rahatsız olurum, bana manyak denmesine bile pek isinamam şakayla karisik.
burada sorusunu sorduğumda bu paronayaklik falan demişlerdi ama denginle olduğunda sanırım umursamaz olma derdin olmuyor, doğru insanlar sana kendini zaten iyi hissettirir
Eski bir Tsm eğitimi almış hocası TRT sanatçısı olan biri... olarak sesini vurgularını çok beğendim teşekkür ederim arada paylaşırsan dinleme şansım olmuş olur teşekkürler
Harika şarkı çok severim arkadasim bu şarkıyı, wma senin sesinde unutulmaz iyi ki varsın, keşke tamamını senden dinlesek. Sevgiler
Zamanla unutursun ya ben hicbizaman umursamaz olamadım keske olabilsem
onlar kalpsiz duygusuz😏
herkes öyle olamıyor boş ver
Iyi o zmn 😇🙏
İsteyince oluyor, yeterki kişi gerçekten unutmak istesin… yeterki arabeske bağlamasın 😉
https://www.youtube.com/embed/YVVTZgwYwVoBilmiyorum ben kolay unutabilen biri değilim takıntı yapmadıysam🙄
Unutmak diye bir şey yok ki🙂 alışmaktır o.
Sirri var evet yasanmisliklarin bi yerden sonra insanlardan sogurdun guvenemezsin kolay kolay. Hic biseyde unutulmuyo yaran kabuk baglar iyilesirsin ama asla unutmazsin.
Bunların hepsini kafanda büyütüyor olmanın farkına vardığında her şey daha farklı işleyecektir senin için emin ol
Vurdumduymaz olmak daha kolay.. Kitabın bir sayfasını daha geçtik diyoruz yaşananlara.. Dönüp tekrar okumanın anlamı yok.
Unutmak kolay olmasa da esasen karakterle alakalı bence daha çok. Ben adını, yüzü nasıldı, kokusunu falan hiç hatırlamıyorum
Unutmak kolay değil unutmanın tek çaresi zamana teslim olmak.
Sen ne yaparsan yap unutmak için vericeğin hiç bir mücadele olumlu sonuç vermez. Yapman gereken tek şey acını yaşamak ve zamanın üstüne düşeni yapmasını beklemek.
Evet var uzun süreli umutlarınızı yıkan insanlara ihtiyacınız var :D
Unutmak kolay ama unutmak isticek noktaya gelmek zor
Seven için kolay olmaz ne kadar ne olursan ol
Siz hiç duymadınız mı, unutmak yoktur alışmak vardır,
İnsan en basit anısını bile unutamıyor, kaldı ki önemli ve iz bırakmış kişi ve olayları unutsun bu mümkün değildir, sadece alışırsın ya da artık umursamazsın...
Kendini düşünen insan dış dünyaya karşı umursamaz olur zaten.
İnsan gerçek duyguları unutamaz.
Umursamayan birinden seni sevdiğini düşünemezsin.
Duygu yoksa umursamamazlık vardır.
Bırakılan ize göre değişir unutma süresi kimisi az iz bırakır cok yaşatılır gec unutulur kimisi cok iz bırakır az yaşatılır erken unutulur bilemeyiz
İçten gelen bişey sırrı yok 😄😄
Kişisinin kişiliği öyledir. 😀
Bazılarının kisiligi 😂 klavye yanlış çeviriyor
Varda bedavaya soylemiyom😬😬
Kurtarmaz
Sesinize 10 üzerinden 9 verdim.
Oyle olanlar bilir kanka ben bilmem.
Antidepresan içmek hahahayttt
Evett bir sır var yap geç modeli olacan askımmm geldinmi diyip iki tur binip yollucan😂😂😂bi dahakine aaa askım gelmişşş deyip bi daha 😂😂😂
Koray avcı stüdyo yorumu gibi 💯
💯🧿
Kolay değil
Bana göre unutmanın çaresi yok
unutulması gerekeni 1 kalemde silerim
Unutamam ama bir duyguda beslemem nötr olurum
Kimi unutacagima bağlı
Gerçekten seven zor unutur
Eskiden vurdumduymazdim şimdi kolay olmuyo
Sal çayıra mevlam kayıra
Hayır yaa keşke öyle biri olsam..
Dün hiç olmamış gibi yaşayabilirim.