Bana küfür etti, ben de uyardım. Tekrar etti, vurdum. Benle konuşmuyor 1 aydır.
2 gü
Cevap
2Cevap
El kaldırmaman gerekirdi. Oraya kadar haklıymıssın ama bir kadına elini kaldırdıysan konusmaması çok doğal
Onun yüzünden annem dayak yedi babamdam kız kardeşim gazına geldi ona ne demelisin annem söz konusu ise kimse acımam ben babam da karşılık verdim şimdi o da benle konuşmuyor kız kardeşim yüzünden hepsi
Olayı bilmiyorum, annemi koruduydan doğru olanı yapmışsın ama kız kardeşine vurman hala haklı çıkmıyo
O konuda haklısın bende şiddete karşıyım ama insan annesi dayak yerse sen aynı şey yapmazmısın babamla da konuşmuyorum kız kardeşim yüzünden
Laftan anlamiyor kafası kalın vurdum pişman oldum vicdan azabı çektim yufka yürekliyim
Yapmışsın bir hata boş ver tekrarlama
Kız kardeşim yine annem le kavga ediyor benim tahammülüm yok
Özür dilemen lazım. Bir daha da vurma.
Tamam da ağır küfür etti annem e çok karışıyor hak etti ama
Tamam ama yinede senden küçük kindar olur
Benle yaşıt ikizim küçük büyük fark etmez karakter bakarım cinsiyet e değil onun yüzünden annem dayak yedi babamdam
O zaman gidip düzelmesi için konuşmayı dene.
Bunlar laf ile anlasa şiddet olmaz dı evde bende babamdan her ay dayak yerim rutin oluşturmuş adam bahane bakiyor
Valla ne desek boş. Boşa koyuyoruz dolmuyor. Dola koyuyoruz almıyor.
Bişey olmaz zamanla unutur geçer
Bi daha vur barışırsınız
Sağol karakoldayım
hakklısn o özür dileyecek
P*ç dedi bana bunu diyen öz kardeşim
ane iyi eğitmemiş hoş değil
Sadece anne mi babam da var
haklısn sende sorumlusun gördüşğünde önceden uyarmalıdın bu seviyeye gelmeden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten üzücü ya 💔 Kardeşinle aranızın düzelmesi için minik bir adım atmayı dene bence. Belki ona içinden gelen tatlı bir not yazıp özür dileyebilirsin, ya da en sevdiği şeyi yaparak sürpriz yapabilirsin? Konuşmak her şeyin ilacıdır unutma. Onunla bu konuyu samimi bir şekilde konuşarak empati kurmaya çalışmak çok önemli. Sence neyden hoşlanır da gönlünü alırsın? ✨