Aşk hayatım neden hep yarım kalıyor, platonik ve reddedilmek döngüsünü nasıl kırarım?

Bakın daha önce hiç sevgilim olmadı ben hep platoniktim ve dışarıdan çok konuşan ve sosyal de biri değildim ama konuşsam da hiç susmayan, konuşkan, eğlenceli ve komik bir kişiliktim ve yüzüme bile daha gelip de söyleyen olmadı. Başta erkek gibi görüntümden korkuyorlar dedim çünkü erkek çocuğu gibi davranışlarım vardı. Daha sonra da ortaokulda birinden hoşlandım red yedim, onu da zaten mesajla geçti. Bir başkası da tam bana galiba sosyal medyadan açılacakken ben izin verdir-medim. Daha sonra da lisede biri açıldı 2 kez reddettim. Tam başkası ile karşılıklı bi şey olacaktı o 2 ay peşimde koştu, vazgeçtim ben koştum ben de vazgeçtim bi bok olmadı. Tekrar beni red eden çocuk bu sefer de geri döndü gitti geldi tekrar gitti geldi fake hesaplar, kendi hesabı ile falan ama yine bir şey olamadı ya da olmadı. Bakın böyle hep niye böyle oluyor ben ne istediğimi mi bilmiyorum yoksa karşı taraf mı da, mı benim gibileri çekiyorum kararsız mıyım acaba kaderime bak yarım sonra da aklıma geliyor hepsi yeni biri de olmuyor yarımlara takılı kalıyorum ne olacak? Sizce ne yapmak gerek akışa bırakınca kafam daha da çok karışıyor akıl verin
Aşk hayatım neden hep yarım kalıyor, platonik ve reddedilmek döngüsünü nasıl kırarım?