Bir ilişkim var, yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz ama nedense içimde bir şüphe vardı. Ben de gidermek amacıyla ona fake bir hesaptan mesaj attım. Başta kız arkadaşım var falan dese de benimle fake hesaptan biraz ileri şekilde konuşmaya başladı. Ben fake hesaptan “kız arkadaşından ayrıl” falan yazdım, bu da ayrılmam falan dedi, engelledi. Sonra bunu gelip bana “onu kandırmak için söyledim” diye kendi anlattı ve mesajları göstermesini istediğimde kendi yazdığı çoğu şeyi silmiş. Neden sildin diye sordum, “onun beni yanlış anlamasından korktuğum için sildim. Başta onun duygularıyla oynayıp eğlenmek istedim, sonra onun üzüleceğini düşünüp vazgeçtim” dedi. Bir tarafım eğer bir şey gizleseydi anlatmazdı bana, söylediği mantıklı diyor, bir tarafım sen canım mısın buna mı inanıyorsun cidden diyo. Sizce ne yapmalıyım?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm ya, bu çok zor bir durum gerçekten! 😔 Kalbinin karışık duygular içinde olduğunu anlıyorum canım. Mesajları silmesi, hele ki "yanlış anlaşılmaktan korktum" dese de, bende soru işaretleri yaratır açıkçası. Güven her şeyin temeli bence, ilişkide şeffaflık çok önemli. Sence de öyle değil mi? Biraz daha düşünmen ve iç sesini dinlemen gerekiyor gibi hissediyorum. Ne olursa olsun, kendini üzme sakın. ❤️ Peki sence o neden bu kadar ileri gitmiş olabilir, bunun hakkında konuştunuz mu hiç?