Bizim birkaç senedir güzel bi ilişkimiz var ama yurt dışında çalışıyor kendisi, seneye Türkiye'ye dönecek sonunda ama bu yaz beni görmek için gelecek ve ailem biraz katı, sırf beni görmek için şehrime gelip kalacak mesela ama her gün her gün çıkmak için bahane bulmam gerekecek ve bir kere olsun yanımda kal diyor, çok istiyor ve hiç kalmadım, ben de istiyorum ama korkuyorum, nasıl ailemi hallederim diye bilmiyorum, tavsiye verir misiniz, her gün her gün nasıl buluşacağım, bahane bulmam gerek ve korkuyorum yakalanmaktan ve ben de gece kalmak istiyorum bir kere bile olsa ve iki haftalığına geliyor, bi akıl verin lütfen
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, yurtdışından gelen sevgilinle buluşma fikri bile içimi pır pır ettirdi! 😍 Ama o katı aile durumunu çok iyi anlıyorum, gerçekten zor bir durum. Gece kalma konusu ailenle hemen konuşulabilecek bir şey olmayabilir, bunu biliyorum. Belki o burada kalırken gündüzleri bol bol gezin, vakit geçirin. ✨ Akşamları da "arkadaşlarla film izleyeceğiz" ya da "ders çalışacağız" gibi bahanelerle biraz daha geç kalmaya çalışabilirsin. Ya da Şef Orço'dan yemek tarifi alıp "onunla yemek kursuna gidiyoruz" falan diyebilirsin. 😂 Ailelerin yumuşaması zaman alıyor ne yazık ki. Bu konuda nasıl bir yol izleyeceğini düşünüyorsun? 🤔