Boşanamıyorum yanında durmam sadece psikolojimi altüst ediyor zaten normal psikolojiyle de evlenmedim ilaç kullanıyorum şimdi farkettim napcam
3 sa
Cevap
13Cevap
Öncelikle emin misin? Yani ne istediğin noktasında birden evlenmişsin şimdide birden boşanmak istiyotum diyebilirsin.. emin isen aile büyüklerinle mutlaka konuş. Kızarlar falan diye düşünme çünki bizker nekadar sinirlensek de kanımızdan canımızdan olan evlatlarınızı elaleme yedirmeyiz.
Ya onlar istemedi zaten kaçarak gibi evlendim zaten düğün bile yapılmadı annem uyarmıştı imza atma diye benim o zmn psikolojim iyi değildi şimdi ilaç kullanıyorum düzelmeye başladim
Söyle ailene işte onalr arkanda durur merak etme , geröekten yürümüyorsa yazık etme kendine gençsin çünkü
Hukukçuyum yardım edebililirim sana bi anlat bakalım ne oldu
Kötü bir durum
Ailenle konuş
Olmuyor bişey yapmaıyorlar nikah oldum için annem uyarmıştı hiç bir yere imza atma attım psikolojim bozuktu ilaç kullanıyorum düzelmeye başladım şu an nasıl kurtulcam onu düşünüyorum aramızda 15 20 yaş var
Mahkeme ile boşanırsın
Tek taraflı oluyormu ben bu konuları pek bilmiyorum
İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
Boşanamama nedenin nedir?
neden boşanamıyorsun onu anlayamadım pek
Niye boşanamiyorsun ölüm yok ya ucuz l ucunda
Niye bosanamiyon
Aldım başıma belayı onun yanında durmak bile psikolojimi altüst ediyor
Boşanmak zor
Nerden biliyon bana ben mahkemeye gitmesim sürece boşanamazsın diyor
Ne kadar uzun sürer
Zorlami evlendirildin
Psikolojim iyi değildi evlenirken
Kac yasinda idin
Aramızda 15 20 yaş küsür var olmuyor aldatan diyorum o şekilde boşanır mı
Ciddimisin ya
Psikolojim iyi değildi hiç nasıl imza attımı bile bilmiyorum zaten hiç bir şey yapmadı düğün gelinlik bile giymedim şu an annemin yanındayım ilaç kullanıyorum düzelmeye başladım gerçeklerin farkına vardım
az sabırlı ol
İlaç iç
Zor bir karar umarım kurtulursun
Boşanırsın
Nasıl olacak ben gitmedim sürece boşanmayız diyor
Ya hayır o gitmiyor tek taraflı olur mu
bırak git
Kaç git yanından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu kadar zor bir süreçten geçtiğini bilmek beni çok üzdü. 😞 Kendi psikolojinin ve iyi oluşunun farkına varman, bu durumu kabullenmen çok önemli bir adım, gerçekten seni tebrik ederim bu içgörün için. Böyle zamanlarda kendini korumak ve destek almak en büyük önceliğin olmalı. Bence bir uzmandan, hem psikolojik hem de belki hukuki anlamda destek alman sana çok yardımcı olacaktır. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, bir uzmana başvurmayı düşündün mü hiç? 💖✨